perjantai 31. elokuuta 2012

Avaimet uuteen kotiin

Kesällä ostimme asunnon, uuden kodin.
Kyseessä on 80-luvun alkupuolella rakennettu rivitaloasunto, oman aikansa helmi, jonka pintoja on toki ajan saatossa jonkin verran päivitetty. Olimme etsineet uutta kotia jo jonkin aikaan ja olin hyvin perillä kotikaupunkini asuntotarjonnasta. Tämä koti hurmasi meidät ensisijaisesti loistavan sijainnin vuoksi. Toinen syy, oli mahdollisuus päästä remontoimaan asunto 2010-luvulle ja ennen kaikkea miedän näköiseksemme.  

Pitkään oman sisustuspainotteisen blogin aloittamisesta haaveilleena loin oman blogin. Tarkoituksenani oli kirjoitella sinne remontin suunnittelusta ja eri työvaiheista omaksi remonttipäiväkirjaksi. Vaan kuinkas sitten kävikään? Heinäkuun alussa saimme avaimet uuteen kotiin ja remontti alkoi hurjalla tohinalla ja kaikki aika kului rautakaupoissa juoksemiseen, selvittelytyöhön ja itse remontointiin. Remontti eteni hyvää vauhtia, mutta blogini loisti tyhjyyttään. Ilmeisesti aika oli kullannut muistot edellisen kotini reilun parin vuoden takaisesta remontista ja vilpittömästi kuvittelin, että ylimäääristä aikaa olisi todella jäänyt.


Nyt kun remontti on aivan loppusuoralla ja muutto omaan kotiin häämöttää, on minulla valtavasti intoa päästä kirjoittelemaan omaa blogia. Tästä se siis alkaa, parempi myöhässä kuin ei milloinkaan, oma sisustuspainoitteinen blogini, jonne kirjottelen myös muista minua kiinnostavista asioista.                                    Kuva lainattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti