lauantai 1. syyskuuta 2012

Lyhdyt terassille

Syksy saapuu ja illat pimenevät. Mikä loisikaan parempaa tunnelma hämäriin syysiltoihin kuin kynttilät.
Pidän kovasti jouluvaloista, vai talvivaloiksiko niitä nykyään kutsutaan. Näin syyskuun alussa on kuitenkin ehkä hieman liian aikaista viritellä ulkovaloja.

Rakensimme muutama viikko sitten pienen pienelle takapihallamme sympaattisen pikku terassin ja nyt etsinnässä ovat olleet terassille sopivat lyhdyt. En ajatellut ripustaa lyhtyjä mihinkään, vaan pitää niitä suoraan terassilaudoituksen päällä. Lyhtyjen tulisikin olla tarpeeksi suuret, jotta saan niihin mahtumaan isot kynttilät. Haluan, että lyhdyistä palavine kynttilöineen pääsee nauttimaan hyvin myös sisältä katsottuna. 

Näissä kuvissa olevat lyhdyt ovat mielestäni todella kauniita. Jotain tämän tyylistä haluisin myös omalle terassille.
                                                 Kuva lainattu

                                                     Kuva lainattu


Nämä kuvat mielessäni tsekkailen seuraavan kerran kaupoilla käydessäni sisustustavaraosastot.

2 kommenttia:

  1. Ihania lyhtyjä! Olen itse ostanut valkoisia, puisia ja metallisia ja todennut ne ulos todella epäkäytännöllisiksi. :/ Vaikka ne paikallaan vain kököttävät, niin silti likaantuvat eivätkä kauaa näytä "freeseiltä". Noi on kivat, tosi ajattomat ja modernit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu minäkin tykkään noista kovasti. Kyllähän noissakin lika näkyy, mutta ei ole tosiaan niin arka väri, kuin valkoinen. Nyt minulla on talven ajan kaksi tuon tyylistä tuossa porraspielessä. Toivotaan, että ne kestävät hyvin viimat ja tuiskut. :)

      Poista