keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Muuttohässäkkää ja parvekkeen sisustusta

Terveisiä muuttolaatikoiden keskeltä. 
Päästiin muuttamaan reilu viikko sitten, mutta vielä ei ihan jokainen tavara ole löytänyt omaa paikkaansa. Alakerta alkaa olemaan jo ihan hyvällä mallilla, mutta esimerkiksi vierashuone toimii tällä hetkellä lähinnä varastohuoneena. Sieltä onkin hyvä ottaa käsittelyyn yksi laatikko kerrallaan ja purkaa tavarat paikoilleen.
Alakerta taas näyttää jo aika viihtyisältä ja viikonloppuna pääsemme eroon viimeisistä työkaluista, joita olemme täällä säilöneet. Pientä loppuhifistelyä kun on täytynyt vielä tehdä. 

Pari viikkoa ennen muuttoa pesin parvekkeen lattian, kaiteet ja lasit sekä kokosin pari vuotta sitten Ikeasta ostetut Arholma-sarjan kalusteet parvekkeelle. Varmasti olisi ollut järkevämpää käyttää sekin aika itse remonttiin, mutta sormet syyhysivat jo niin kovasti päästä sisustamaan. Muiden tilojen ollessa vielä remontin alla, aloitin parvekkeesta. Olipahan sitten joku viihtyisämpi paikka, jossa juoda taukokahvit ja -teet loppuremontin ohessa. Kun sain "löhönurkkauksen" valmiiksi, olikin ilta jo hämärtynyt. Valon puutteesta huolimatta nappasin kuvan aikaansaannoksestani.  

En (vielä) ole hankkinut tuohon sarjaan kuuluvia selkänojatyynyjä, Onneksi nuo ihanat tähtikuvioiset tyynyt toimivat väliaikaisesti loistavana korviikkeena. Nyt vaan nauttimaan parvekkeelle kirpakasta syysilmasta, kun siellä vielä tarkenee olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti