tiistai 23. lokakuuta 2012

Häähaaveilua

Aiemmassa postauksessa ohimennen kirjottelinkin, että suunnitelmia ensi vuotta varten on saatu eteenpäin. Kyseissä suunnitelmissa on kyse ensi kesänä vietettävistä häistämme! 
Vaikka tuleviin häihin onkin aikaa vielä kymmenisen kuukautta, on täällä päässä ehditty jo tuttuun tapaan stressaamaan yhdestä jos toisestakin asiasta. Kaikki järjestelyt kun eivät ole osuneet aivan hahloon tähän mennessä. Olen aika (lue: tosi) kova stressaaja, joten pelottaa jo itseni ja erityisesti muiden puolesta millainen bridezilla minusta kehkeytyy ensi kesään mennessä. ;) Toisaalta, kun tässä alkuvaiheessa on tullut jo harmittavan paljon vastoinkäymisiä järjestelyjen suhteen, niin loppua kohden homma varmaan helpottaa. Ainakin siinä uskossa on hyvä elää.

Monissa blogeissa esiintyneiden kauniiden sisustuskuvien myötä minäkin löysin tieni Pinterestin ihmeelliseen maailmaan. Tämä perässähiihtäjä ei vielä kovin aktiivisesti ole sivustoa käyttänyt, mutta taas tänään kävin pinnailemassa ihania hääaihaisia kuvia omaan kansioon. Koska täällä blogissakin on aika ajoin tarkoitus vähän fiilistellä ja pohtia tulevia juhlia, (ties vaikka täältä löytyisi muitakin ensi kesän morsiamia), tulee tässä pieni hääaiheinen kuvapläjäys niistä tunnelmista, joita häihimme toivoisin. Koska kuvat kertovat paljon enemmän kuin sanat, ei ylimääräisä jorinoita tarvita.
                                   
  
                  

                                    Kuvat lainattu: Pinterest.com                  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti