maanantai 8. lokakuuta 2012

Musiikkia peilistä

Tiesittekö muuten, että valopeili on so last season, sillä nyt tulee musiikkipeili! Minä en tiennyt, ennen tätä päivää. Innoistuin kyllä ajatuksesta, sillä minä ainakin tykkään kuunnella musiikkia aamulla, kun puunailen pärstääni ennen töihin lähtöä.
Surffailin eri laattavalmistajien sivuilla ja sattumalta törmäsin Pukkilan sivuilla olevaan kylpyhuonekalustesarjaan. Tämä Aspen-sarja on ainakin minulle uusi tuttavuus. Huomioni kiinnitti Viskan -mallistoon kuuluva musiikkipeili. Siis peili, jossa on itsessään mukana iPodin/iPhonen telakointiasema. Kaiuttimet ovat peilin takaosassa ja itse telakointiasema toimii myös laturina. Viimeisenä hifistelynä mainittakoon myös toiston ja äänitason säätöön tarkoitettu kauko-ohjain. Ai että, kyllä noilla kelpaisi. 
Olisin voinut käydä katsomassa tätä ihan livenä, mutta harmittavasti täällä Keski-Suomessa kukaan ei näytä jälleenmyyvän kyseistä sarjaa. Leveämmän peilin ovh-hinta näytti tosin olevan 1 030 €, että tiedä sitten tulisiko edullisemmaksi ostaa erillinen valopeili ja oma erillinen telakka omppuelektroniikalle. Pitäisi tehdä vertailua. Noh, ainakin kuvan perusteella näyttää todella hyvältä led-valaisimineen. Kyllä ne ruotsalaiset vaan osaa. :)

                 Kuvat lainattu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti