maanantai 15. lokakuuta 2012

NYC ja lennot varattu!


Kuva lainattukuva lainattu


On se jännä miten tuo turistirysä betoniviidakko saa aikaan perhosia vatsan pohjalla ja typerän onnellisen hymyn huulille. Varsinkin, kun takataskussa polttelee edullisesti viime viikon Hulluilta Päiviltä ostettu lentolippu JFK:lle! (Terveisiä vaan sähäkälle matkaseuralaiselle, joka toi liput Oulusta asti.) Reissu starttaa tosin vasta ensi keväänä, mutta pakkohan tässä on jo vähän fiilistellä näillä maisemilla. Ensimmäistä kertaa en ole kyseiseen kaupunkiin lähdössä, sillä myös viime kevään kaupunkiloma vietettiin samoissa maisemissa. Reissu oli niin antoisa, että jo taksissa matkalla paluulennolle kun katsoimme olan yli taaksemme jäävää Manhattanin siluettia, alkoi uuden reissun suunnittelu. 

Hotelli meillä on vielä varaamatta, mutta asia korjaantunee pian. Viime reissulla yövyimme Helmsley Park Lane -nimisessä hotellissa aivan Central Parkin reunalla 59. kadulla. Hotellissa oli vajaat 50 kerrosta ja tarjolla oli sekä puisto, että kaupunkimaisemia. Mainittakoon tosin, että jos huone sattui olemaan 7. kerroksessa, niin kaupunkimaisema tarkoitti kadun toisella puolella olevan rakennuksen tiiliseinää. Mutta ei se mitään, ei niitä maisemia ollut tarkoituskaan hotellihuoneesta käsin ihailla. 

Hotellista jäi kyllä pääosin positiivinen fiilis, mutta koska tuntuisi hölmöltä mennä taas samaan hotelliin, katsellaan tilalle toista majapaikkaa. Sen verran kuitenkin vielä fiilistelen edellistä reissua, että jaan nämä pari kuvaa Helmsley Park Lanesta.

    Kuva lainattu

    Kuva lainattu

2 kommenttia:

 1. Oijoi! Et ihan suotta huutele innoissasi jo nyt. Varmaan kiljuisin täyttä kurkkua vaikka oma reissuni olisi parin vuoden päästä. ;)
  Olen päässyt vain NYCin kentälle asti. Arvaa kuinka olisi houkuttanut sinne jäädä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti olisi houkuttanut. Nyt vaan kuule omaa matkaa suunnittelemaan. ;)

   Poista