keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Työhuoneen sisustusmietintöjä

Meidän vieras- /työhuoneen, vai pitäisikö totuuden nimessä puhua romuhuoneesta, sisustus ei ole edennyt lainkaan. Verhot on kylläkin ripustettu, mutta muuten ei sitten kannatakaan kehuskella.  

Tarkoitus olisi saada tilaan ainakin työpiste sekä jonkinlainen lukunurkkaus tai vastaava. Joku muhkea nojatuoli olisi tottakai aivan ihana, mutta se ei taas palvelisi vierasvuoteena. Hylkäsin jo remontointivaiheessa ajatuksen levitettävästä sohvasta, sillä mielestäni ne ovat rumia. Joudun kuitenkin vähän syömään sanojani, sillä sattumalta olen törmännyt pariin kivannäköiseen vuodesohvaan. En ole niihin kuitenkaan sen tarkemmin tutustunut, sillä pidän remontin aikana visioimaani kalustusta edelleen parempana. 

Ajattelin, että tilaan voisi ostaa pari kappaletta vuoderaheja. Tiedättekö, niitä jotka saa tarvittaessa levitettyä varapatjaksi. Näiden rahien päälle kun heittäisi muutaman koristetyynyn ja torkkupeiton, olisi lökönurkkaus valmiina. Ja parasta tässä on se, että tarvittaessa rahin voisi tuoda kohtuu pienellä vaivalla alakertaan, jolloin se voisi toimia esimerkiksi illanistujaisissa olohuoneen lisäistuimena.

Erillinen työpistekin tarvitaan. Nyt meillä läppäri seilaa ympäri asuntoa vailla omaa paikkaa. Avomieheni väläytti jopa ajatuksen ihan pöytäkoneen hankkimisesta, mutta itse en ole ainakaan vielä lämmennyt ajatukselle.  Niin tai näin, työpöytä on jokatapauksessa hankintalistalla. Tässä muutama työpiste, joista jokaisen kelpuuttaisin mielelläni myös omaan kotiin. Ja okei, myönnetään, tuon ylimmän kuvan myötä en ole enää niin jyrkästi pöytäkonetta vastaan. ;)


               Kuva lainattu.                        Kuva lainattu


                Kuva lainattu

4 kommenttia:

 1. Ensimmaisen kuvan sisustus oli kylla taydellisyytta hipovaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olen aivan samaa mieltä. Ainut seikka, mikä pistää silmiin, on toi pöytäpuhelin :)

   Poista
 2. Jännittävää nähdä, miltä näyttää valmiina työ-/vierashuone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuule jännittää vielä muakin. :)

   Poista