sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Vaalipäivän sisustuslöydöt


Tänään on ollut tehokas päivä. Ollaan (vihdoin) palautettu lainassa olleet muuttolaatikot. Kesäkengät on huollettu ja heivattu varastoon. Lisäksi oon saanut järjestettyä korulaatikon kuntoon. 

Päivällä käytiin vaaliuurnilla ja siinä samalla sain ylipuhuttua miehen parille sisustuskaupalle, lähinnä verhoja katsastamaan. Kävimme Askossa, joka ei kyllä ole verhoja nähnytkään, mutta kun siellä oli myynnissä kaikkea niin ihanaa sisustustavaraa ja vielä jopa tarjouksessa. Mukaan tarttui siis tuo ihana vaaleanharmaa torkkupeitto ja Spizy tabletit. Muitakin kivoja juttuja teki mieli napata ostoskoriin, mutta säästinpä jotain joululahjatoivelistalle. 

Kodin1:stä taas lähti mukaan valmisverhot. Ostopäätöstä vauhditti perässä kulkeva kyllästyneen näköinen ja syvään huokaileva mies, mutta nopeasta päätöksestä huolimatta ainakin vielä olen sitä mieltä, että valinta oli hyvä. Verhot eivät tosin ole vielä paikoillaan, mutta sentään avattu paketista. Huomenna olisikin luvassa verhojen silitystä ja ripustusta. 

Nyt takaisin jännittämään tulosillan pariin.2 kommenttia:

  1. Voi että, oon tuollaista harmaata torkkupeittoa kaipaillut valkoisen kaveriksi jo vuoden päivät. Aivan ihana löytö! Täytyypä käydä kurkkaamassa paikallisessa Askossa, jos sieltäkin löytyisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sitten vaan Askoon katsomaan vieläkö näitä löytyisi, Olen kyllä kovasti tykännyt tuosta torkkupeitosta ja meilläkin se on sohvalla valkoisen torkkupeiton kaverina. Itse tosin huomasin vasta kotona, että peitto on toiselta puolelta sileä ja vain toiselta puolelta tuollainen pörröinen. Ei haittaa minua, mutta ajattelin vain kertoa, jos sillä on sinulle merkitystä. :)

      Poista