keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Aina ei voi voittaa

Tänään ajoin suoraan kiireisen työpäivän jälkeen kaupungille tarkoituksenani löytää jotain päällepantavaa ylihuomenna järjestettäviin työpaikan kekkereihin. Kutsussa mainittu "pukukoodi" oli niin epämääräinen, että vaatekriisi on normaalimpaa suurempi. Niinpä tuhlasin alkuillasta pari tuntia kaupoilla pyörimiseen, tuloksetta. Niinhän se on, että jos viime tingassa jotain etsii, niin mitään ei tasan löydy. Loppujen lopuksi tilanne oli se, että olo oli turhautunut ja pirun nälkäinen. Päätin, että perjantain asu saa luvan löytyä vaatekaapissani jo olevista vaatteista ja tulin kotiin lähes tyhjin käsin. Ainut tuominen oli Mestarin herkusta ostettu sushi-lajitelma ja Sokkarin joulukuvasto. Koska mies on pari päivää työreissussa, heittäydyin laiskaksi ja ostin valmisruokaa. Mikäs siinä, hyvinhän nuo upposi. Miinuksena mainittakoon mukana tullut soijakastike, joka oli aivan liian suolaista. Laimensin sitä vedellä. 

Niinhän sitä sanotaan, että hyvä ruoka, parempi mieli. Nyt on nälkää siirretty ja nakki otsassa alkaa pikkuhiljaa laskeutua. Minä lähden uudella asenteella kääntämään vaatekaappia ylösalaisin. Eiköhän sieltä joku "rento, siisti ja oman maun mukainen" setti löydy. 


4 kommenttia:

 1. Niinhän se on, et viime tingassa kun jotain etsii ni ei ainakaan löydä. Saatika kun etsii tästä kaupungista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, en tiedä auttasiko siihen edes se, että olisi enemmän kauppoja ja valinnan varaa, kun siitä etsimisestä tulee sellaista "paniikinomaista". :)

   Poista
 2. Viikonlopun kunniaksi haastoin sinut listaamaan omia joululahjatoivomuksiasi! :)

  http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/11/joululahjatoiveeni

  Kivaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, tämä menee ehdottomasti toteutukseen, sillä minun pitäisi muutenkin tehdä tällainen toivelista. :)

   Ihanaa viikonloppua myös sinne. <3

   Poista