tiistai 27. marraskuuta 2012

Glögikausi avattu

Viikonlopuksi ostettu glögipurkki on vihdoin avattu ja ihan lämmitettykin. Se odotti kaverikseen manteleita ja rusinoita. Itse en kyllä juurikaan noista rusinoista välitä, mutta taisi niitä muutama minunkin mukiini tipahtaa. Meillä juodaan aina näitä kaupan valmisglögejä, mutta tekisipä mieleni joskus koittaa tehdä glögit ihan omin kätösin. Ohjeita erilaisiin vaihtoehtoihin löytyy kymmenittäin ja sitten vaan sotkee ainekset sekaisin kattilaan ja antaa maun kehittyä. Kuinka vaikeaa se voi olla? 

Haluaisin kirjoittaa noihin mukiin ripustettuihin sydämiin jotain. Ajattelin ensimmäisenä omien nimien lisäksi niitä nimiä, jotka useimmin istuvat meidän pöydän ääressä. Mies nauroi, että eihän siinä ole mitään järkeä plaseerata vieraita meidän viiden hengen ruokapöydän ääreen. Noh, ei siitä varmasti mitää käytännön hyötyä olisikaan, mutta olisi ne aika kivat silti.

No joo, oikeastaan tulin tänne fiilistelemään säätä, sillä tälle viikolle on luvattu lunta! Jee, vihdoinkin. Alkaa tämä harmaa ankeus jo kyllästyttämään. Radiossa sanoivat, että jo ensi yönä tulee lumimyräkkä, mutta se taisi koskea enemmänkin Etelä-Suomea. Noh, viimeistään loppuviikosta tännekin on lupa odottaa lunta taivaan täydeltä. Toivottavasti muutkin toivovat jo lunta maahan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti