maanantai 19. marraskuuta 2012

Joulukortti-ideat

Terveisiä täältä viltin alta. Sohvan vetovoima on normaalia suurempi ja kädestä löytyy mukillinen Finrexiniä.  Niinhän siinä sitten kävi, että viikonlopun humpat ottivat vähän liian koville ja täällä flunssa tekee vahvasti tuloaan. Harmi vaan, sillä tällä viikolla olisi ohjelmistossa joka illalle sovittua menoa, joten nyt on kyllä hieman kehno aika olla huonovointinen.

Kaupoissa on jo ihan täysi jouluhulina. Eilen oli joulunavaus ja tänään tosiaan havahduin siihen, että marraskuu on jo reipaasti yli puolen välin. Joulukorttien askartelu olisi varmaan pitänyt jo aloittaa. Heti aamusta olo oli kuitenkin sen verran kipeä, että askartelutarvikkeiden hankkiminen jäi suosiolla toiseen päivään. Toivottavasti tämä pöpö menee nopeasti ohi ja pääsen hypistelemään askartelukauppaan valikoimia mahdollisimman pian.

Korttien teema on vielä vähän hukassa, mutta tarkoitus olisi sujauttaa kuoreen mukaan pieni viesti ensi kesän häistä. Kortin ei ole kuitenkaan tarkoitus olla jouluinen Save the date -kortti, vaan pääpaino on joulukortissa ja  tulevasta hääpäivästä vinkataan lähinnä sivulauseessa. Googlettelin vähän erilaisia joulukortti-ideoita ja löysin nämä kauniit kortit. Haluan tehdä joulutervehdyksistä mahdollisimman yksinkertaiset, ihan jo senkin takia, että niitä on tehtävä aikamoinen läjä. Valmiita en kuitenkaan halua ostaa. Alla olevista kuvista ajattelin varastaa ideoita, mutta aika näyttää millaisia räpellyksiä tulee sitten itse tehtyä. Askartelupuuhiin on kuitenkin alettava jo ihan lähipäivinä.

  Kuvat lainattu täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti