perjantai 23. marraskuuta 2012

Joulun merkkejä

Ohhoh, miten nopeasti tämä viikko vierähti. Sen lisäksi, että viikko on mennyt nessujen ja nasolinin voimalla töissä, on jokaiselle illalle ollut vielä omat menonsa. Ihanaa, kun on perjantai. Tänään saa vain olla rauhassa kotona.

Täällä oli viime sunnuntaina joulunavaus ja sen kunniaksi ostin kotiin kaksi valaistua paperitähteä. Pelkäsin, että halkaisijaltaan 72 cm olevat tähdet ovat liian massiiviset meidän ikkunoihin, mutta pyh, ovat kyllä oikein sopivan kokoiset. Pari päivää sitten viriteltiin ne paikoilleen ja siinä ne nyt killittävät alakerran ikkunoilla. Tykkään niistä kovasti.

Eilen ajoin auton pakoputki punaisena kaupoille parin sovitun menon välillä ja kävin vihdoin ostamassa joulukorttitarvikkeita. Samalla kävin myös Clas Ohlsonilta ostamassa edullisesti kunnon "perhepakkauksen" joulupalloja. Virittelen viikonlopun aikana niitä vähän esille paperitähtien seuraksi ja alan värkkäämään noita joulukortteja. Sieltä se joulufiilis sitten tulee. Keittiössäkin odottelee jouluinen juoma, joten glögikausi alkakoon tänään. 


Hauskaa perjantai-iltaa niin teille, jotka lähdette tänään pieniin jouluihin, kuin myös teille, jotka vietätte minun tavoin illan omalla sohvalla tossut jalassa ja kupillinen kuumaa kädessä. Kotihiiri joulupallojen keskeltä kuittaa. 

4 kommenttia:

 1. Samanlailla täällä kotona pallojen keskellä :) Haaveilen niin että ehtisin siivota ja avata kuusen paketista ja laittaa muitakin joulujuttuja. Huominen tosin taitaa mennä mökillä ja papan luona käynteihin ja sunnuntain olenkin sitten töissä. Kivaa viikonloppua sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin täällä meneillään vielä keskustelut siitä, tuleeko meille aito- vai muovikuusi. Ja jos tulee muovinen, niin kuinka aikaisin sen voi avata ja koristella. Kivaa viikonloppua sinnekin. :)

   Poista
 2. Tuo on niin paras tapa viettää perjantaita. :)) Kynttilät palamaan, kuppi höyryävää glögiä käteen ja totaalista rentoutumista työviikon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niipä! Kyllä tästä pimeästä ja kylmästäkin vuodenajasta nauttii, kun asennoituu oikein. :)

   Poista