lauantai 17. marraskuuta 2012

Kenen kengät kimalsi eniten?

Olin eilen rilluttelemassa työkavereiden kanssa. Oli kuulkaas tukat töttöröllä ja kimaltelevat korot alla. Keskiviikkonahan päätin, että vaatteet näihin karkeloihin saavat luvan löytyä omasta vaatekaapista, enkä osta uusia. Näin kävikin. Kaupungilla törmäsin kuitenkin ihaniin paljettiavokkaisiin ja pian ne olivatkin jo ostoskassissa matkalla kotia. Heti eilen ne pääsivät käyttöön tuoden kivan säihkeen muuten aika rentoon asuun. Otin varmuuden vuoksi varakengät mukaan, mutta onneksi nämä paljettiunelmat osoittautuivat oikein hyviksi bilekengiksi ja varakenkät saivat levätä kenkäpussissa. 

Iltaan valmistautuminen oli kivaa, kun vaatekriisi oli selätetty, aikaa riittävästi, taustalla hyvää musiikkia ja kädessä lasillinen kuohuvaa. Otinpa eilen jopa pikasaunan ennen baanalle lähtöä. Aina valmis -kiuas on osoittautunut oikein käteväksi esimerkiksi tällaisissa tapauksissa.

Pikkujoulukausi taitaa käydä kuumimmillaan, joten uskon, että liikenteessä on paljon porukkaa myös tänään. Itse toipuilen nyt eilisestä ja aion olla vain rennosti kotona pörrötossut jalassa telkkarin ja blogien äärellä. Ehkäpä laitan ensimmäisiä joulukoristeita esille. 

Riemukasta viikonlopun jatkoa teille, olittepa sitten juhlahumussa tai ette. 

1 kommentti:

  1. Rentoa iltaa vietetään täälläkin, tosiasiassahan pitäisi kaivaa filosofian kirja esiin ja alkaa lukemaan :/
    Ja hei, nyt olen saanut vastattua astiahaasteeseenkin, kiitti vielä kivasta haasteesta :)

    VastaaPoista