perjantai 30. marraskuuta 2012

Lumimyrsky ilman lunta

Täällä tuulee kuin venäläisissä elokuvissa. Ei paljon houkuttanut lähteä lenkille, kun viima puri luihin ja ytimiin, mutta vuorasin naaman kaulaliinalla ja kävin kuin kävinkin vähän hakemassa punaa poskille. Nyt voi hyvällä omallatunnolla lusmuilla sisätiloissa. Lumimyrskystä ainoastaan tuuli tavoitti Keski-Suomen, sillä hiutalettakaan en ole nähnyt. Harmi. Kävin eilen oikein kirjastossa hakemassa uutta luettavaa. Ajatus oli tänään makoilla viltin alla lukien Liza Marklundin huikeita tarinoita samalla kun ulkona tuiskuttaa lunta. Viltin alla kirjan kanssa aionkin jokatapauksessa illan viettää, mutta olisi ollut hauska katsoa välillä ikkunasta lumimyräkkää, tietäen ettei itse tarvitse lähteä ulos lainkaan.   

Noh, pääsi tähän perjantaifiilikseen virittäytymään ihan ilman lumipyryäkin. Se ei ole kovin vaikeaa, kun päällä on pehmeät kotivaatteet, kädessä iso kuppi suklaa rooibos vanilja -teetä ja ympärillä tunnelmavalaistus. Alla olevat kuvat ovat viime perjantailta ja tänään mennään vähän erilaisella ruokavaliolla, mutta eiköhän näistä jotain rentoa vapaaillan tunnelmaa sinnekin välitty.

Miten teidän muiden perjantai-ilta sujuu?


2 kommenttia:

 1. Täälläpä on tullut sitä luntakin. Olen kolannut tänään jo kaksi kertaa...

  Ihanat kuvat, oikein tunnelmallisen ja houkuttelevan näköistä! Enpäs ollut huomannut, että tällaisen kivan blogin olit laittanut, mutta nytpäs tiedän. :)

  Nyt on Pikkusiskokin hiljentynyt, joten minä poksautan samppanjapullon ja juhlistan lomaa, josta tulee tavallista pidempi. Mies liittyy seuraan urheiltuansa. Kivaa viikonloppua Casa Volmariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aika tuore juttuhan tämä on, mutta kivahan tänne on kirjotella ja kuvailla. Sinulla sitä lomaa nyt sitten onkin vähän normaalia pidempään tiedossa; varmasti aika mieltä avartavaa aikaa. Rentouttavaa viikonloppua sinnekin. :)

   Poista