keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Postia joulupukille

Nyt sai ihan luvan kanssa listata kaikkia niitä juttuja mitä olisi kiva saada, kun Miia haastoi minut listaamaan joululahjatoiveitani. Ja johan tätä listaa on väsätykin. Vähän olin nyt kuitenkin  "Honda-mies" ja muokkasin haasteen sisältöä tekemällä kaksi eri kollaasia. Ensimmäisessä on vähän arvokkaampia juttuja ja kyseessä on lähinnä sellainen pitkäntähtäimen haaveilulista, ellei joulupukki sitten satu olemaan tänä vuonna töynämiehiä. Jälkimmäisessä kollaasissa on sitten hieman realistisempia toiveita ja sen kehtaa jopa oikeasti lähettää eteenpäin Korvatunturille. Keräsin kollaasiin ainoastaan ns. kotiaiheiset toiveet, vaikka toki kääreistä olisi kiva löytää myös mm. kosmetiikkaa ja ehkäpä jokin nätti koru. Ja suklaata.

Mutta ensin tosiaan tämä minun epävirallinen toivelista, joka sisältää vähän tekniikkaa ja designia:
   
Tuo Francois Ghost peili pienemmässä koossa olisi passeli meidän vierasvessaan, jossa ei, *gröhöm*, tosiaan ole vielä lainkaan peiliä. Ihan peruspeiliä en ainakaan vielä ole sinne kelpuuttanut, joten pelin hankinta on vähän niin kuin unohtunut. Eteisessä on edelleen vanha rottinkirahi, joka toimittaa tuolin virkaa, kunnes jonain päivänä meille muuttaa Victoria Ghost -tuoli. Listalta löytyy valkoinen iPad surffailuun ja nettikirjojen lukemiseen sekä Canonin järkkäri. Nythän kuvailen oman pokkarin lisäksi siskoltani lainassa olevalla järkkärillä, jonka sielunelämään olen pikkuhiljaa pääsemässä käsiksi. Oma järkkäri olisi kuitenkin toiveissa ja tuo EOS600D on niittänyt paljon posiitista palautetta. 

 
Sitten tuuppaus todellisuuteen ja näiden realististen toiveiden pariin:Listalta löytyy mm. niitä syviä lautasia, joiden puutteista mainitsinkin lempiastioita listatessani. Muutenkin hyvin keittiöpainotteisesti edetään, sillä listalta löytyy tosiaan myös ne kankaiset lautasliinat, joista haaveilin tämän kattauksen yhteydessä. Askossa bongasin nuo aivan ihanat sipsi-, popcorni-, ja karkkikulhot. Nuohan ovat olleen markkinoilla ja vuosi tolkulla, mutta vasta nähtyäni kupposet hillitymmissä väreissä, olen minäkin niistä innostunut. Lasinalusia kaivataan kovasti etenkin olkkarin kirkkaalle muovipöydälle, joka tuntuu naarmuttavan itse itseään. Liinavaatteet kaipaavat jo vähän päivitystä ja toiveissa olisi pellavainen harmaa/beige. 


Siinähän niitä toiveita on jo kerrakseen ja vielä selitysten kanssa, riittää ainakin valinnanvaraa. Valehtelisin, jos väittäisin, etteikö lahjoja on kiva saada. Vielä näin 26-vuotiaanakin aattona on kiva pikku jännitys, kun avaamattomat paketit odottavat kuusen alla. Vähintään yhtä paljon ilahduttaa myös lahjan antaminen. Toki tässä iässä joulussa ovat kuitenkin nousseet lahjojen edelle jo muut asiat, kuten joulun tunnelma, hyvä ruoka ja perhe. Erityisen hyvilläni olen siitä, että pitkästä aikaa myös R:llä on joulu vapaata. Siinä on jo lahjaa kerrakseen.

Tämä haaste on tainnut kiertää jo aika monelle, joten haastan kaikki teidät, joita ei ole vielä haastettu, kertomaan omista joululahjatoiveista.


Ylemmän kollaasin kuvat lainattu: Sisustus Idea ja Gigantti.  
Alemman kollaasin kuvat lainattu: AmaraArabiaAskodesign lifefinnish design shopPrisma, Room21SanserVerraton

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti