tiistai 4. joulukuuta 2012

Amaryllis ja pikatuunaus

Olen käynyt nyt pariin otteeseen Mestarin Kukassa ihailemassa erilaisia joulukukkia, mutta molemmilla kerroilla poistunut tyhjin käsin, koska en ole osannut päättää minkä kukan valitsen. Vaan eilenpä olin kunnon asiakas ja palasin kotiin Amaryliksen kanssa. Tuosta pitäisi sitten avautua valkoisia kukkia. 

Anoppilassa selailin sunnuntaina uusimmat lehdet ja sieltä bongasin tämän simppelin idean tuunata kukkaruukkua. (Valitettavasti en muista mikä lehti oli kyseessä.) Itse tein vähän muunnellun version, aikaa meni hassut pari minuuttia ja voilà, tässä tulos:Tykötarpeet olivat aika simppelit, kuten myös tekeminenkin. Minun piti hankkia ainoastaan huopaa ja ostinkin paksuja A4:n kokoisia "huopa-arkkeja". Koristenauhaa löytyi omista kätköistä ja rusetin keskelle kiinnitetty sydän on aikasemmin askartelemani. Koska jouduin tekemään huopalieriön kahdesta eri osasta, käytin kiinnityskohdissa valkoista ompelulankaa. Nuo huovat siis vain kääräistiin ruukun ympärille.

Aluksi virittelin koristeeksi hopeisen nauhan, mutta vaihdoinkin tilalle tuon punaisen. Se erottuu paremmin ja sopii ehkä muutekin paremmin keittiöömme, sillä meillä lähes kaikki keittiön pienkoneet ovat punaisia. Jäi mietityttämään valitsemani kukan väri. Niin paljon kuin tykkäänkin valkoisista kukista, olisiko sittenkin pitänyt ostaa tässä tapauksessa punainen. No, onneksi valkoinen passaa kaiken kanssa. Nyt vaan odotellaan, että nuput aukeavat. 

Ja edelliseen postaukseen viitaten kerrottakoon, että nyt pitäisi olla banneri kohdillaan, myös IE:llä selattuna.

2 kommenttia: