sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Helpot ja nopeat kinkkukierteet

Lupailinpa aiemmin, että jos meidän pikkusuolaisista tulee hyviä, niin laitan reseptin tännekin. Tulihan niistä. Kaikki mitä tehtiin, on syöty pois. Alla olisi siis teille tie helppojen ja nopeiden kinkkukierteiden luo. Täytteitähän voi luonnollisesti muuttaa oman maun mukaisiksi. Nuo tekivät niin hyvin kauppansa, että me ajateltiin valmistaa näitä myös meidän seuraaviin pitoihin, jotka ovatkin jo muuten parin viikon päästä. Jaiks! Ehkä silloin väliin voisi kokeilla vaikka papperonia ja mozzarellaa...
Eilen viimeistelty valkosuklaa-glögikakkuhin oli hyvää. Se maistui joululta. Kaksi kakkua oli kuin olikin liikaa, mutta mielummin tietysti niin päin, kuin että tarjottavat olisivat loppuneet kesken. Koristelu ei ollut kovin kaksinen, mutta  tuo kakkujen koristelu ei toden totta ole koskaan kuulunut minun vahvuuksiini. Täytyy salaa harjoitella ja yllättää joku kerta.

Mies on koko päivän töissä, joten tänään olisi luvassa mm. joululahjojen paketointia. Yleensä olen halunnut paketoida kaikki lahjat itse, mutta valtavan korttimäärän askartelu viime tingassa laimensi tee-se-itse -intoani sen verran, että ajattelin helpottaa omaa työtäni ja käytin hyväkseni Sokkarin ilmaista paketointipalvelua, niiden lahjojen osalta, jotka sieltä ostin. Näin ollen omaksi työksi on jäänyt vain muutaman paketin vuoraus. Tänä vuonna en ole ostanut ollenkaan lahjapaperia, vaan ajattelin hyödyntää ylijääneet tapettivuodat paperin korvikkeena. Mm. edellisen asunnon remontista jäi yli nättiä valkohopeista tapettia ja onneksi olen säästänyt loppurullan. Katsotaan miten tapetti taipuu lahjan ympärille.

Hyvää kolmatta adventtia kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti