maanantai 17. joulukuuta 2012

Kurkkaus työhuoneeseen

Heipparallaa! Me ostettiin tänään joulukuusi. Nyt se on viritelty olkkariin. On kynttilät, latvatähti ja palloja eli kaikki asianmukaiset vermeet. Mutta koska kuusi on vähän kenallaan ja kaipaa muutenkin vielä pientä tuunausta, niin koristeiden kuin oksien säädön osalta, en edes ottanut siitä vielä kuvaa. 

Pientä hienosäätöä kaipaa vielä myös meidän työhuone (kyllä, nimi on nyt virallisesti työhuone, ei enää romuhuone), jonne pääsette nyt vähän kurkkaamaan, mutta nimen omaan vain kurkkaamaan. Huonessa on nyt oikeastaan kaikki ne kalusteet, mitkä oli tarkoituskin hankkia. Enää puuttuu lähinnä matto, muutamia pikkujuttuja ja työtuoli. Luulin tietäväni millaisen tuolin haluan, mutta olen muuttanut mieltäni nyt niin moneen kertaan, että olen jo itsekin aivan sekaisin.

Lisäksi kolme tauluakin pitäisi saada seinälle. Minulla kyllä pysyy vasara kädessä enkä muutenkaan haluaisi jakaa töitä ns. miesten- ja naistenhommiin. Paitsi auton osalta. En kuitenkaan mielelläni harrasta kova- ja ärsyttävä-äänisiä laitteita, joihin lukeutuu mm. sirkkeli ja iskuporakone. Ja nimenomaan tuota iskuporakonetta tässä nyt tarvittaisiin, sillä taulut olisivat menossa juurikin sille huoneen ainoalle seinälle, joka on betonirakenteinen. Kiinnitys on siis ulkoistettu miehelle. Tässä tämä projekti siis etenee. Hitaasti, mutta varmasti.
2 kommenttia:

  1. Hih, kuulostaa tutulta tuo tiettyjen töiden ulkoistaminen miehelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Ei varmaan olla ainoita, jotka näin toimii. ;)

      Poista