lauantai 8. joulukuuta 2012

Minun kenkäkaappini

Nina's järjesti marraskuussa Minun kenkäkaappini -kilpailun. Itse kilpailun bongasin Charin blogista ja toiseksi viimeisenä kilpailupäivänä myös minä rohkenin lähettää kuvan omista kenkälokeroistani.  Osallistuin kisaan siis tällä kuvalla:Nämä lokerot on upotettu seinään ja valaistu yläreunasta led-valonauhalla. Lokerot ovat tällä hetkellä maalipinnalla, mutta pohjille olisi tarkoitus lisätä lasilevyt mm. puhtaanapidon helpottamiseksi. Näissä lokeroissa olevat "koristeet" vaihtuvat säännöllisen epäsäännöllisesti, ja aina niissä ei säilytetä pelkkiä kenkiä. Kolmen pikkulokeron alla on yksi leveämpi kolo, jossa säilytän paperikasseissa joitakin asusteita.

Kilpailuun osallistui 131 kuvaa ja täytyy sanoa, että ihmisillä on aika hauskoja ja toimivia ideoita kenkien säilytykseen. Ja mitä upeita kenkäkokoelmia toisilta löytyikään! Minun kenkälokerot eivät kolmen parhaan joukkoon selviytyneet, mutta oli silti kiva olla kisassa mukana.

Kilpailussa oli pääpottina Louboutinin 500 €:n arvoinen lahjakortti. Lisäksi myös toiselle ja kolmannelle sijalle yltäneet palkittiin lahjakorteilla. Palkinnot lohkesivat näillä kuvilla. Onnea voittajille minunkin puolestani. 

2 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän hieno! :) Jos me joskus rakennetaan talo, niin panostaisin vaatehuoneeseeen ja siitä tulisi oikein sellainen unelmien walk-in closet, siellä sitten ihailisin kaikkia ihania kenkiäni jotka olisi just esim. noin esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mascha, minäkin tykkään tuosta kovasti.
   Oma Walk-in closet olisi kyllä mahtavuutta. Remonttiaikana mielessä kävi toteuttaa se jo nykyiseen kotiimme, mutta päätimme sitten kuitenkin käyttää nämä rajalliset neliöt toisin. Sitten, kun joskus on aika omakotitalon, lähtee sen suunnittelu kyllä kyseisen tilan ehdoilla. ;)

   Poista