tiistai 11. joulukuuta 2012

Talvista Teemaa

Kilpailuhengessä jatketaan. 

Olenkin jo muutamasta suosikkiblogistani bongannut, että nyt jos kattaa pöydän Arabialla, kannattaa siitä räpsästä kuva ja lähettää se mukaan Suomen kaunein kattaus -kilpailuun. Kävin selailemassa sivustolla jatkuvasti kasvavaa kuvagallariaa kilpailukuvista ja kattauskuvia oli laidasta laitaan. Monet kuvista olivat todella inspiroivia. Koska minultahan Arabiaa löytyy,  ajattelin tyrkätä kilpailuun mukaan omat kauttauskuvani viime viikonlopulta. Tässä siis vähän kuvatykistystä meidän ruokapöydän ääreltä.


Kattauksessa on käytetty Arabian Teemaa harmaana ja valkoisena sekä Arabian KoKoa valkoisena. Lasit ovat tuttua ja hyväksi havaittua Iittalaa. Aterimet on sidottu yhteen pienillä joulupalloilla. Ja hei, vihdoinkin sain sisätyynyt noihin lokakuussa tilaamiini bling blign -tyynynpäällisiin, joten kyseiset tyynyt vilahtavat tuossa olimmassa kuvassa. Kynttilänjalat on ostettu viime viikkoiselta ex-tempore -reissultamme Ikeaan, josta lähdimme ostamaan työpöytää. Valitsemamme pöytä ei sitten kuitenkaan mahtunut meidän "perheautoon", joten pöytä sai jäädä vielä ruotsalaisomistukseen. Tulipahan nyt kuitenkin iltapuhteena ajeltua ostamassa kassillinen kynttilöitä, lasipurkkeja ja kynttiläjalat ihan Kuopiosta asti. Ja ei, pöydän mahtuvuutta autoon ei tietenkään voinut tarkastaa ennen reissua. ;) Onneksemme kuitenkin saimme pöydän myöhemmin muita reittejä pitkin, joten homma on siltä osin hanskassa. 

Nyt lähti jutut vähän sivuraiteille näistä kattaushöpinöistä, joten lopettelenpa kirjoittelut tältä osin tähän ja palaan liimailemaan joulupostimerkkejä kirjekuoriin. Leppoista tiistai-illan jatkoa.

6 kommenttia:

 1. Onpas kaunis kattaus! :) tuo sininen antaa kivan piristysruiskeen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Välillä on kiva panostaa vähän enemmän. :)

   Poista
 2. Tosi kivannäköinen kattaus! Jotenkin ihanat värit.

  VastaaPoista
 3. Ihana kattaus! Tykkään myös väreistä tosi paljon, sillä meillä on just samoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täähän on siis ihan tällainen meidän perusarkikattaus, tuossa sitten lapataan nakkikeitot naamariin. ;)

   Poista