sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Tarinointia iltateen ääreltä

Viimeisiä päiviä viedään vuodesta 2012 ja väkisinkin tulee pohdittua kulunutta vuotta. 
Tästä vuodesta highlighteina jäävät mieleen kosinta, häiden suunnittelu, uuden kodin hankinta ja remontointi sekä NYCin matka. Paljon isoja asioita on siis tapahtunut yhden naisen elämässä ja tämä vuosi jää muistoihin erittäin positiivissa mielessä. 


Koska maailmanloppua ei nyt sitten vielä tullutkaan, ovat katseet tiukasti myös jo tulevassa vuodessa. Tuolloin jatketaan osittain samoilla touhuilla, kun hääjärjestelyt etenevät ja niihin käytetty aika tulee lisääntymään. Se tulee varmasti näyttelemään varsin suurta osaa elämässäni ensi vuonna ja näkymään siten myös täällä blogin puolella. 

Pääsääntöisesti olen siis tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen, mutta huomaan kuitenkin laistaneeni yhdestä tärkeästä asiasta etenkin jälkimmäisen vuosipuoliskon aikana. Nimittäin omasta itsestä huolehtiminen on jäänyt aivan liian vähäiseksi. Kun vielä viime talvena olin ahkera jumppaaja, on tämän syksyn kuntosalikäynnit laskettavissa omilla sormillani. Muutenkin kaikki kehon huolto on jäänyt. Olen kankea puupökkelö, siis kankeampi kuin yleensä, ja hartiat ovat jatkuvasti jumissa. Olen oikeastaan koko päivän murjottanut, koska oloni on ollut niin kurja juurikin näiden asioiden vuoksi. Näin joulun aikaan se kaikki vielä korostuu, kun olen "maistellut" muutaman konvehdin ja nyt siitä ilkkuvat punaiset pisteet leukassa. Aion siis tehdä julkisen uuden vuoden lupauksen ja keskittyä enemmän omasta kehosta ja mielestä huolehtimiseen. Isolla H:lla.  

Odotan jo kovasti töiden alkamista. Vaikka tämä loma onkin kokonaiskestoltaan vain noin puolitoista viikkoa, alan olemaan jo ihan kypsä tähän lorvimiseen. Haluaisin takaisin normaalien arkirutiinien pariin. Ensi viikolla saamani pitää ja pääsen taas käynnistelemään työkonetta ja vaihtamaan kuulumisia työkavereiden kanssa. Sitä ennen  meillä on täällä kuitenkin juhlat juhlittavana, kun otamme meillä ystävien kesken vastaan uutta vuotta. Vieraita on tulossa vajaat 20. Minulla on ollut tänään yllä mainituista syistä juhlatunnelma hävöksissä, mutta onneksi sitä tarvitaankin vasta huomenna. Toivottavasti saan siis ammennettua sitä yön aikana. 

Ai joo, iltatee hörppästiin tänään uusista joululahjaksi saaduista Iittalan Taika mukeista. Kiitoksia vaan kummitädille lahjasta, hyvin maistui tee näistä kupposista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti