sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Bloggauspiste muutti

Minäpä bloggailen nykyisin täältä yläkerran työhuoneesta, jonne siirsin kimpsut ja kampsut jokunen aika sitten. Aikaisemmin näppis on sauhunnut vähän siellä sun täällä, useimmiten keittiön ruokapöydän tai saarekkeen äärellä. Toisinaan olen löytänyt itseni myös sohvan nurkasta läppäri sylistä kirjottelemassa. Koska joulupukki toimitti meille kaivatun iPadin, raaskin vihdoin ja viimein siirtää läppärivanhukseni oikealle paikalleen, eikä minun tarvitse enää siirrellä konetta paikasta toiseen. Alakerrassa kun sillä ei oikein ollut omaa paikkaa, vaan kone nukkui yönsä vähän missä milloinkin. 

Työpöytä ei taida olla se markkinoiden ergonomisin vaihtoehto pienen syvyytensä vuoksi, mutta silmää miellyttävän ulkomuodon vuoksi se kuitenkin kotiimme valikoitui. Tuolina toimii toistaiseksi ruskea rottinkirahi (toinen samanlainen löytyy eteisestä). Nämä rahit hakevat vielä paikkaansa. Aikaisemmassa kodissa ne toimivat yöpöytinä, mutta en ole vielä oikein päättänyt mikä niiden kohtalo täällä tulee olemaan. Nyt ne tosiaan paikkaavat vielä hankintalistalla olevia tuoleja. Jäivätpä rahit sitten toimittamaan mitä virkaa tahansa, ajattelin joka tapauksessa käsitellä ne keväällä, siis heti kun parvekkeella tai terassilla tarkenee olla, valkoiseksi tai vaalean harmaaksi. Sittenpä ne sopivat vähän paremmin tämän kodin värimaailmaan. Rahit alkavat muutenkin olemaan jo vähän reissussa rähjääntyneitä, joten pikkufiksaus on jokatapauksessa tarpeen.

Ulkona on ollut koko viikonlopun aika kirpakka pakkassää, mutta eipä tuo haittaa. Puiden ja pensaiden oksatkin näyttävät tosi kivoilta huurteisina. Eilen paistoi pitkästä aikaa oikein kunnolla aurinko ja se sai minut odottelemaan kevättä jo oikein todenteolla. Ja mitä lähemmäksi kevättä päästään, sitä vähemmän on enää aikaa meidän häihin. Iiks, enää rapiat kahdeksan kuukautta! Nyt viikonloppuna olisi ollut häämessut Helsingin Wanhassa Satamassa, mutta jätin ne suosiolla väliin, sillä täällä järjestetään vastaavat messut ensi viikonloppuna. Sinne aion kyllä tormata heti etunenässä. Ensi viikonloppua odotellessa siis. Nyt ei muuta kuin leppoista sunnuntaita kaikille.


6 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen nurkkaus :)

  www.trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Allright! Tulempa katsomaan mistä on kyse. :)

   Poista
 3. Valoisan näköinen nurkkaus,kyllä tuolla on kiva kirjoitella :) Itsekään en voi keskittyä, jos kotonani on kaikki huller om buller :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä viihtynyt tuossa nurkkauksessa. :)

   Poista