lauantai 19. tammikuuta 2013

Hääjutustelua

Tämä viikonloppu on pyhitetty hääjutuille. Sovimme miehen kanssa, että laitamme eteenpäin sähköposteja, jotka ovat nyt vähän jääneet roikkumaan, ja suunnittelemme muutenkin häihin liittyviä asioita taas konkreettisesti eteenpäin.

Tämä päivä vierähti kaason kanssa häämessuilla tarjontaa tutkien. Häihimme liittyen meillä on jo päätettynä ja sovittuna kirkko, juhlapaikka (pitopalvelu tulee samassa paketissa juhlapaikan kanssa), bändi, valokuvaaja, meikkaaja ja kampaaja. Näitä asioita koskevat ständit tuli siis pääasiassa sivuutettua. Toisaalta meillä on vielä tuhottoman paljon asioita, jotka ovat ihan levällään, joten lähdin hakemaan messuilta ideoita mm. koristeluun ja hääkutsuihin. Vaikka paikalla olikin muutamien askarteluliikkeiden edustajia, ei kutsuihin liittyvistä ideoista jäänyt minulle juurikaan mitään käteen. Onneksi on Pinterest. Sen sijaan koristeluihin sain napattua muutamia kivoja ideoita. Olin toki pyöritellyt näitä ideoita mielessäni jo aiemmin, mutta nyt ne ikään kuin vahvistuivat.

Suurin osa ajasta kului kuitenkin kultasepänliikkeiden pisteillä sormuksia sovitellessa, mutta mikäs sen mukavampaa kuin vähän hypistellä timantteja. Sormuksestakin minulla oli jonkinmoinen mielikuva, mutta se vähän muuttui sovittelun ohessa. Nyt visio on selkeä ja tottapuhuen vihkisormus on nyt hyvin todennäköisesti löydetty. Menemme R:n kanssa vielä yhdessä tuumin katsomaan sitä liikkeeseen ensi viikolla. Ihanaa. :)

Hää- ja Juhlamessut jatkuvat vielä huomenna Jyväskylän Paviljongissa ja ovet ovat avoinna klo 12-16. Sinne kaikki lähistöllä olevat morsiot sekaan vaan. Nyt ei muuta kuin ihanaa lauantai-iltaa kaikille, minä jatkan häälehtien parissa.  


2 kommenttia:

  1. Ai täältäkin löytyy blogimorsio! :) Milloinka kirkon kellot kajahtaa? Itselle ei niin ajankohtaisia ole nämä häät sattuneesta syystä, mutta aivan ihanahan näitä on aina fiilistellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain. :) Tahdon sanotaan 17.8.13 eli enää vajaat 8 kuukautta. Jännittävää. Itsekin olen aikoinaan fiilistellyt hääjuttuja, vaikka sulhasesta ei vielä ollut tietoakaan, mutta kai se on aika yleistä. ;)

      Poista