tiistai 22. tammikuuta 2013

Laura Ashleyn puteleita

Olen käynyt parisen kertaa Laura Ashleyn liikkeessä Helsingin pohjoisesplanadilla, sillä vaikka kyseisen merkin tuotteet ovatkin omaan makuuni hieman liian romanttisia ja "kukkaisia", löytyy liikkeestä myös sellaisia juttuja, joista minäkin innostun. Esimerkkinä mainittakoon tämä Cream Wooden Bathe sign, jonka muutama vuosi sitten ostin itselleni. Törmäsin tuotteen kuvaan  sattumalta netissä ja ajattelin, että hitsit, tuollaisen haluan oman kylppärini oveen. Valitettavasti vasta liikkeessä havahduin kyltin paksuuteen. En ollut ymmärtänyt, että kyltillä oli syvyyssuunnassa mittaa n. 50 mm ja sellainenhan olisi kyllä aikamoisen jytky palikka oveen kiinnitettäväksi. Päätin kuitenkin ostaa kyltin ja tuleva appiukkoni sen halkaisi kahteen osaan, jolloin syvyysmitta muuttui inhimillisemmäksi. Nyt se on muuttanut mukanani jo parikin kertaa ja tälläkin hetkellä se komeilee meidän alakerran wc:n ovessa. Tiedän tiedän, tekstin perusteella sopisi paremmin ihan kylppärin oveen, mutta siihen on tulossa aikanaan oma plakaattinsa.
Mutta syy, miksi täällä nyt yhtäkkiä kyseisestä merkistä kirjoittelen on se, että sain (tai siis saimme) joululahjaksi Laura Ashleyn ihania tuotteita; lasipinnoille tarkoitetun puhdistusaineen, huonesprayn sekä palasaippuan. Lisäksi saimme vielä tuparilahjaksi tiskiaineen, käsivoiteen sekä tuollaisen kevyesti kuorivan käsisaippuan, eli aikamoiset setit saatiin ihan muutaman viikon sisään. Nämä suloiset putelit ovat minulla ensimmäistä kertaa käytössä ja uusi tuttavuus siis. Ajattelin laittaa näistä vähän kokemuksia tänne blogin puolelle, kunhan saan ensin vähän tuntumaa tähän tuoteperheeseen. Lasipinnoille tarkoitettua ainetta ja huonesprayta olenkin jo ehtinyt testailemaan ja olen kyllä pitänyt tuotteista. Itseasiassa Oma koti valkoinen -blogin Miia kertoikin täällä, että on käyttänyt tuota lasipinnoille tarkoitettua ainetta ihan yleispuhdistusaineena, joten minähän menin ja kokeilin perässä samaa. Täytyy sanoa, että hyvin toimii myös muilla pinnoilla. Jännä miten siivoukseen saa ihan uutta potkua, kun on uusia välineitä tai aineita käytössä. Taitaa siivouskin olla vähän välineurheilua, vai mitä?

2 kommenttia:

 1. Kylläpäs noin kauniilla pulloilla siivoaa ihan mielellään! Tuoksuvatkin varmaan ihanilta. Sellaiset lahjat, että kelpaisivat varmaan kelle vaan.

  Onnellisia siivouspäiviä, Jen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, noista saa kyllä ihan uutta potkua siivouspuuhiin. :)

   Poista