keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Paluu juhlahumuun

Vuoden 2012 viimeinen ja tämän vuoden ensimmäinen päivä menivät niin vauhdilla, etten joutanut tulla tänne uuden vuoden toivotuksia rustaamaan. Siispä teen sen nyt tämän postauksen muodossa.

Kadoksissa ollut juhlafiilikseni löytyi kuin löytyikin yön aikana ja muutamaa pettymystä lukuun ottamatta, meillä oli täällä oikein kiva vuoden vaihde ystävien kesken. Samalla juhlittiin myös meidän tupareita. Vieraita taisi olla parhaimmillaan parisen kymmentä, mutta yllättävän hyvin meidän seurue tänne mahtui. Ja niinhän sitä sanotaan, jotta sopuli sialle antaa, vai miten se nyt meni. 

Olimme ajatelleet katsoa raketit meidän terassilta, jonne näkyivät vajaa pari kuukautta sitten kaupungilta ammutut joulunavausraketit loistavasti. Valitettavasti sää oli  vuoden vaihtuessa sen verran sumuinen, että raketit jäivät tällä kertaa näkemättä. Voi myös olla, että raketit ammuttiin vähän eri paikasta tällä kertaa, mene ja tiedä, kun en asiaa etukäteen tarkastanut.  Omien rakettien ostoa me ei olla harrastettu, sillä itse ainakin pelkään, että rapatessa roiskuu ja joku saa räjähteen silmilleen. Sitä paitsi meillä on niin tuhottoman pieni takapiha, että siitä kun olisi paukuteltu valoilmiöt taivaalle, niin siinähän sitä vasta olisikin ollut ympärillä savua niin kuin taikurin teltassa. Varmaan olisi tullut sisälle asti. 

Tänään alkoi arki ja oli kiva palata työpöydän ääreen, vaikka unirytmi olikin vähän pyllyllään. Loman jälkeen sitä on aina jotenkin todella paljon uutta intoa ja energiaa. Kaikki ovat varmaan aloittaneet tänään sen perinteisen uuden terveellisen elämän, josta kaikki aina tammikuussa puhuvat (minä ainakin olen). Siitäkin huolimatta palaan täällä toissailtaisiin tunnelmiin muutaman karkki-sipsi-alkoholi -painotteisen pikkukuvan kera. Valitettavasti minä töhötin pitkin iltaa niin innokkaasti, että kameran käyttö jäi aika olemattomaksi. Tässä kuitenkin muutama otos, jonka myötä toivotan teille kaikille

                                                 Loistokasta uutta vuotta 2013!
  6 kommenttia:

 1. Täällä ainakin on aloitettu terveellinen elämä jälleen kerran. Niin kuin joka maanantai, joka kuukauden ensimmäinen päivä, jokaisen loman jälkeen ja joka vuodenvaihde :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tiedän tarkalleen mitä tarkoitat. ;) Samassa veneessä ollaan.

   Poista
 2. Raketit ammuttiin harjulta ja tosiaankin peittyivät puoliksi sumuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ajattelinkin ja sieltä niiden olisi kyllä pitänyt näkyä. Vika oli siis tosiaan säässä.

   Poista