keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Yksitoista

On aika vastata seuraavaan haasteeseen! 

Sain tämän 11 asiaa minusta -haasteen sekä Miss Bubble's lifestylen SatuMarialta sekä VillaH:n Heinieltä ja tästä nimenomaisesta syystä vastaan tässä haasteessa 11:n kysymyksen sijasta 22:een.

Haastehan kulkee seuraavanlaisella ohjeistuksella:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.


11 asiaa minusta
(Yritin laittaa sellaisia asioita, jotka eivät ole täältä blogin puolelta muuten havaittavissa)

1. Olen vasenkätinen.
2. Olen aika puhelias ja valitettavasti myös kohtuu kovaääninen.
3. Edelliseen liittyen yritän hillitä itseäni etenkin tuon äänen voluumin suhteen. Tulokset eivät ole (vielä) olleet päätähuimaavia, joskus vaan lähtee mopo käsistä...
4. Olen malttamaton. Kaikki pitäisi tapahtua nyt heti.
5. Inhoan ja pelkään käärmeitä ja kaikenlaisia lieroja. 
6. En juo lainkaan kahvia.
7. Opin uimaan vasta joskus 10-11 vuotiaana. Siis sillä tavalla, että uskalsin uida myös paikoissa joissa jalat ei yltä pohjaan. En edelleenkään ole mikään varsinainen vesipeto.   
8. Olen todella perso makealle. 


9. Olen tosi huono avaaman pakkauksia. Kuulostaa varmaan hassulta, mutta näin se vain on. Malttamattomana ihmisenä revin ne auki ihan mistä sattuu, enkä vaivaudu tutkimaan löytyisikö paketista kätevää kaatonokkaa tms. Tästä tulee kuittia aika paljon.
10. Olen huono myös puhelimen kanssa. Unohdan sen usein äänettömälle, jolloin missaan kavereiden puheluita. Yleensä huomaan ne vasta iltamyöhään, enkä kehtaa enää soittaa siihen aikan  takaisin. Ajattelen, että soitan takaisin seuraavana päivänä, mutta joskus se unohtuu.   
11. Olen käynyt muutamankin eri ystävän/perheenjäsenen kanssa "kehityskeskusteluita" puhelimen käytöstä ja parantanut tapojani sen suhteen.


Ensin Heinieltä tulleet kysymykset:

1. Mistä inspiroidut?
- Milloin mistäkin ympärillä näkemästäni asiasta. 

2. Mitä harrastat?
- Yritän harrastaa liikuntaa mahdollisimman paljon. Vaihtelevalla menestyksellä. Jos nyt joku laji pitää eritellä niin Spinning -tunneilla olen käynyt aika paljon. 
Luokittelisinko sitten myös erilaisten muoti- , sisustus- ja lifestyleblogien aktiivisisen seuraamisen harrastukseksi. Kyllähän se harrastus on. (Ajattelen aina, että harrastuksen pitää olla jokin urheilulaji tai jonkin soittimen soittaminen, mutta voihan se olla muutakin.)

3. Mikä on unelma-ammattisi?
- Vaikea sanoa. Pitkään ajattelin sen olevan arkkitehti, mutta sivusta seuranneena se ei enää tunnukaan niin hohdokkaalta. 

4. Lempi esine/asia kodissasi?
- Oma sohva ja torkkupeitto, johon voi käpertyä.Mitä ilman et pärjäisi?
- Perhe ja ystävät.

6. Viimeksi lukemasi kirja?
- Liza Marklund - Paikka auringossa

7. Kahvi vai tee?
- Tee! Ilman maitoa ja sokeria tai muita härpäkkeitä. 

8. Kissa vai koira?
- Koira. Koirat ovat sosiaalisempia. Tosin jos pitäisi valita omaksi lemmikiksi toinen näistä, niin joutuisin tosissani harkitsemaan myös kissaa, sillä se olisi helppo hoitoisempi ja itsenäisempi. Tai näin minä ainakin ajattelen. 

9. Turhin kodinkone mikä sinulta löytyy?
- Hmm, kaikki ovat kyllä ihan aktiivisessa käytössä. Mutta kun meillä on tuo blenderi, niin sauvasekoitin on jäänyt vähemmälle käytölle. En silti sanoisi, että se on turha.

10. Minne haluaisit matkustaa?
- Juuri nyt? Jonnekin missä on lämmin ja aurinkoista. 
New York oli pitkään haaveena, mutta se haave on nyt toteutettu. Ehkä haluaisin kierrellä Jenkeissä useammassa paikassa. Näin karkeasti linjaten länsi kiinnostaa enemmän kuin itä.

11. Lempiherkku?
- Kalpiksen "omavalintapussi", joka sisältää pääasiassa suklaata ja toffeeta, mutta myös kirpeitä karkkeja. (Pussin sisältö on siis jotain muuta, kuin kuvassa näkyvä.)

                                                                                        Kuva lainattu.


Sitten SatuMarialta tulleet kysymykset:

12. Missä näet itsesi 10-vuoden päästä?
- Urakehityksessä, vaimona, mahdollisesti äitinä.

13. Osaatko kertotaulut?
- Kyllä vain. Tosin 6x7 ei tahdo aina tulla ihan "apteekinhyllyltä".

14. Lempivärisi sisustuksessa?
- Valkoinen ei ole väri, mutta vastaan sen silti.

15. Minkä sisustushankinnan aiot tehdä kevään 2013 aikana kotiisi?
- WC:n peili! Se olisi oikeastaan pakko hankkia, jottei herätetä enempää kummaksuntaa vieraissa, jotka meillä kylässä käyvät. Meillä ei siis ole alakerran vierawc:ssä (vielä) lainkaan peiliä. 

16. Mikä biisi on sinun soitetumpien "listalla tällä" hetkellä?
- Calvin Harris: Sweet nothing

17. Mikä on ollut tähän asti paras lomakohteesi ja minne haluaisit matkustaa.
- Ks. kohta 10.18. Millaista ruokaa tykkäät laittaa? Bruvuurisi? (Mielellään lyhyt resepti)
- Ruoanlaittoa enemmän pidän leipomisesta. Tykkään kokeilla kaikkia kakkuja, piirakoita ja jälkiruokia yleensäkin. Mielessä on reseptit paristakin herkusta, mutta testaan niitä muutaman viikon kuluttua ja palaan sitten asiaan resepteineen myös täällä blogin puolella.
19. Mitä tekisit työksesi, ellet tekisi sitä mitä nyt teet?
- Olisin mahdollisesti se arkkitehti.

20. Mikä tai mitkä asiat ovat aiheuttaneet sinulle harmaita hiuksia viimeksi?
- Kiire, kiire ja kiire. 

21. Jos saisin valita yhden design sisustushankinnan, yhden laukun ja yhdet kengät itsellesi, niin minkä merkkisiä tai millaisia tuotteita valitsisit?

- No se taitaisi olla Kartellin Francois Ghost -peili, joka olisi siis tarkoitettu wc:n peiliksi, kuva siitä löytyy mm. tästä postauksesta.
Laukuissa, kengissä, vaatteissa yms. minulla ei ole mitään tiettyä merkkiä minkä perään kuolaisin. Surffasin vähän muotisivustoilla ja bongasin sieltä tämän Jimmy Choon clutchin sekä Christian Louboutinin pumpsit. Näissä kelpaisi lähteä juhliin. Mutta Dear Lord, en kyllä ikipäivänä uskaltaisi lähteä ulkoiluttamaan 2 500 €:n kenkiä!  

                                             Laukku ja kengät lainattu täältä.

22. Minkä asian haluaisit tehdä, mutta sinulla ei ole riittänyt kantti? 
-  Ottaa ja lähteä ulkomaille muutamaksi vuodeksi töihin. Saisi vähän lisää perspektiiviä elämään.


Huh, olipa paljon asiaa minusta. Toivottavasti joku jaksoi lukea loppuun saakka. 
Tämä haaste on tainnut kiertää jo sen verran monessa blogissa, että jätän tällä kertaa eteenpäinhaastamiset väliin. Anteeksi, toivottavasti kukaan ei pahastu. Tämänhän voi halutessaan tehdä kuka vaan ja vastata esimerkiksi noihin minulle esitettyihin kysymyksiin. 

7 kommenttia:

 1. Ekassa kysymys-ryppäässä aika lailla samoja juttuja kuin mulla, ainoastaan 6, 7 ja 11 eivät ihan natsaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, aika hauskaa :) Kiva löytää aina joku, jolla on samoja "outouksia".

   Poista
 2. Olipas kiva lukea vastauksiasi :) Itselläni on Louboutinin hilekorkkarit ja voin sanoa, että toisia saman valmistajan korkkareita en hanki, on nimittäin kallista kipua, kun niillä tepastelee :D Munkin unelmani olisi käydä Nykissä. Oon käynyt Pohjois-Amerikassa välilaskun takia, kun matkasin Meksikoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla SatuMaria :) Mulla on sellainen käsitys, että Louboutinit on hyvät jalassa, mutta mistäs minä tietäisin, kun en kyseisen merkin kopottimia ole kokeillut. Luulisi, että tuohon hintaan saa jo sellaiset pohjat, että päkijät ei huuda hoosiannaa parin tunnin seisoskelun jälkeen, huikeista koroista huolimatta. Taitaa olla toiveajattelua. ;) Suosittelen lämpimästi Nyciä!

   Poista
 3. Kiva lukea välillä näitä tällaisiakin postauksia, näissä yleensä tulee esille paljonkin sellaisia asioita joita ei muuten tulisi mainittua blogissa ollenkaan. Ja munkin mielestä blogien aktiivinen lukeminen on harrastus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita vastauksia on kyllä kiva lueskella, etenkin kun löytää jonkun, jolla on samoja "outoja" tapoja tai muuten vaan paljon yhteistä. :)

   Poista
 4. Kiva lukea näitä, Jen! Aina niistä jotain uutta oppii toisista...

  Muuten, bloggauskin lasketaan harrastukseksi! :D

  VastaaPoista