keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Chic Collection

Satuin viime viikolla rautakaupoilla pläräämään tapettikirjoja ja voi luoja miten inspiroivaan yksilöön törmäsin. Ei sillä, ei meillä kyllä ole mitään tapetoitavaa täällä kotona. Jos kuitenkin olisi, niin tästä kirjasta löytyisi kaikkea naisellista ja ylellistä esimerkiksi kuvitteelliseen pukeutumishuoneeseeni, malliston nimikin sen jo kertoo.

Haltioituneena selailin kaupassa kyseistä kirjaa. Tapettimallien lisäksi kirjassa oli runsaasti inspiraatiokuvia, jotka iskivät täydellisesti ainakin minuun ja tekivät kirjan sisällöstä entistä mielenkiintoisemman. Vaikka tapetit olivatkin aika ihania, en välttämättä olisi jäänyt tuijottamaan niitä yhtä haltioituneena ilman näitä lukuisia fiiliskuvia. Tämän kirjan tapetteja osataan todella myydä mielikuvilla. Vai mitä sanotte näistä  kirjan aukeamista: 


                             Kuvat lainattu täältä

Kirjan nimi on siis Chic ja mallisto kuuluu hollantilaiselle Eijffingerille. Kävin heidän nettisivuillaan ja huomasin, että myös muissa kirjoissa oli panostettu mielikuviin. Kirjoja pääsi selailemaan heidän sivuillaan.  Valitettavasti ei kuitenkaan kokonaan, mikä oli harmi, sillä minua jäivät eniten kiinnostamaan metallin hohtoiset eläväpintaiset vaihtoehdot. Juuri näitä malleja ei päässyt kirjasta sähköisesti selaamaan. Tuon alimman aukeaman pikkukuvissa (oikea yläkulma) kyseistä tapettia kuitenkin vähän näkyy. En tiedä johtuuko lähestyvästä keväästä ja pastellivärien pinnalletulosta, mutta jotenkin tuo vaaleanpunainen "rinkula"-tapetti houkuttelisi myös kovasti.

Minulle tämä Eijffinger on aika uusi tuttavuus. Onko muilla kokemuksia heidän tapeteista? Vaikka tarvetta näille ihanuuksille ei tällä hetkellä olekaan siinä tapetin varsinaisessa tarkoituksessa, voisi näistä olla kiva tehdä jotain muuta, kuten vaikka tauluja tai päällystää säilytyslaatikoita. Muistan tosin kurkanneeni kaupassa kirjan  takasivulta rullahinnaksi n. 120-160 €. Taitaisi olla ehkä vähän turhan kallista askartelupaperia.   

4 kommenttia:

 1. Ihania! Ja todellakin nuo valokuvat tukee noita mielikuvia!!
  Mulla on ihan hirvee remppainto päällä kun sisko ja miehensä ostivat just asunnon ja viime aikoina silmien edessä on vilissyt suunnitelmia, tapettikirjoja ja keittiöesitteitä... Määäääkin haluuuuuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remppakuume on tarttuvaa. ;)Näistä ihanista malleista tulee aina itsellekin kova remppainto. Itseäni polttelee eniten tuo meidän kylpyhuone, se kun jätettiin hyvän kunnon vuoksi remppaamatta muun asunnon yhteydessä. Voi mitä ideoita minulla sinne olisikaan.

   Poista