sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Hääkakkuhaaveita

Nyt tulee sunnuntai-illan kunniaksi niin makeita juttuja, että oikein hampaita kolottaa. Postaus sisältää runsaasti amerikkaistyylisiä kerroskakku-unelmia. Tämä tyttö on varmaan katsonut liikaa jenkkileffoja, sillä toiveissa olisi saada omiin häihin alla olevien kuvien tyylinen hääkakku.

Meillä on reilun kuukauden päästä palaveri pitopalvelun kanssa, jossa koitan varovasti tyrkyttää tätä näkemystäni. Pelkään kuitenkin, ettei kakkuideani saa pitopalvelulta kovin lämmintä vastaanottoa. Olen kuullut, että he eivät tee kyseisiä kakkuja "käytännönsyistä". Mitä ne syyt sitten ovat? Sitä en vielä tiedä, mutta epäilen niiden liittyvän kakun leikkaamiseen. Voin tietysti olla ihan hakoteillä. Palaverissa saan tietää syyt ja jos syyt saavat minutkin miettimään kakun toimivuutta juhlassa, olen valmis kompromisseihin. Vielä kuitenkin elän toivossa, että kakku-unelmani voidaan toteuttaa tavalla tai toisella, joten läväytän tähän kuvakollaasin silmääni miellyttävistä kakuista.

Suurina linjoina mainittakoon, että haluan kakun olevan valkoinen höystettynä hillityllä koristelulla, jonka sävy liittyy taas juhlapaikan muuhun koristeluun. Itse sävyä en halua vielä kertoa, sillä tiedän, että osa tulevista häävieraista käy täällä kurkkimassa blogiani ja pitäähän sitä vähän yllätystäkin säilyttää. ;)

Mikään näistä kakuista ei vastaa täysin sitä, mitä haluan, mutta pari liippaa aika läheltä. Osassa näistä on makuuni vähän turhan runsaat koristelut, mutta tarkoituksella jätin laittamatta tänne kuvan siitä unelmieni hääkakusta. Toivon voivani laittaa siitä tänne ihan oman kuvan sitten häiden jälkeen.

Mitä mieltä olet näistä kerrosunelmista?
                            Kollaasin kuvat lainattu: 1, 23,
                                                              4, 5, 6, 7

6 kommenttia:

 1. Tykkään ja paljon :). Meillä oli kans kerroskakku omissa häissä ja olen ollut monissa muissakin häissä, joissa on tuollainen kerroskakku. Kyllä se leikkaaminenkin onnistuu ;). Ehkä se on se tekeminen mikä on vaikeaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, toivon että kyse on tekemisen vaikeudesta, niin homma ratkeaa sillä, että kakun tekee oikea kondiittori. :)

   Poista
 2. Tsemppiä suunnitteluihin! Se oli ihanaa aikaa ja aivan mahtavaa kun nyt saa vaan rouvailla. Nättejä kakkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea tuoreelle rouvalle ihan tätäkin kautta. ;) Välillä järjestelyt stressaa, kun taas välillä on ihanaa touhottaa näistä juhlista. Oon muuten tulossa ihan lähiaikoina sinne päin hääpukuja sovittelemaan. :)

   Poista
 3. Ihania kakkuja! Voi kunpa saisi elää sen päivän uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin. :) Itse vasta mielikuvissani käyn läpi päivän fiiliksiä.

   Poista