keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Lasit (kenkä)lokeroihin

Viime joulukuussa esittelinkin täällä  "kenkälokerikkoani". Kyseessä siis seinän sisään upotetut lokerikot, jotka ovat pääasiassa täyttyneet kengilläni. Vielä tuolloin lokerikot olivat kauttaaltaan maalipinnalla ja tämä toi haasteita puhtaanapidolle. Jo remonttivaiheessa ajatus oli, että lokeroiden pohjalle laitetaan lasilevyt tuomaan näyttävyyttä ja ennen kaikkea helpottamaan pölyjen pyyhkimistä. Syksyn mittaan kertyi kuitenkin kaikenlaisia hankintoja ja nämä lokerot jäivät vähän unholaan.  Onneksi saimme kuitenkin loppuvuodesta vanhemmiltani vähän niin kuin tuparilahjaksi nämä lasilevyt. Iskä oli käynyt ne teetättämässä ja siinä ne ovat nyt olleet paikoillaan lähes kaksi kuukautta ja natsaavat mitoiltaan hyvin paikoilleen.  Ja vaikka itsestään ne pölyt eivät vieläkään häviä, niin nyt lokeroiden pohja on paljon helpompi sipaista puhtaaksi.

Hassua muuten, miten hyvin olenkaan saanut omittua kaikki nämä lokerot itselleni. Lokeroista löytyy nimittäin kenkien lisäksi paperikasseissa olevia asusteita; clutcheja, vöitä ja huiveja. Eipä sillä, tuskin miehellä nyt onkaan mitään sen kummempaa hinkua saada lokeroihin omia asusteitaan tai muuta roinaa. Tarkkasilmäiset voivat kuitenkin huomata, että yhdessä lokerossa on pistorasia. Rasian lisäksi lokeroon tulevat myös kaiutinkaapelit, jotka johtavat saunan lauteiden alla oleviin ämyreihin. Tarkoitus on siis sijoittaa yhteen lokeroon soitin, josta ohjataan myös saunan musiikki. Tämä lokero on siis luovutettava jossain vaiheessa yhteiseen hyvään.

Itse asiassa joululahjaksi saamamme soitin olikin lokerossa joulun jälkeen muutaman päivän, jolloin sain kuunnella lauteilla rentouttavaa löylymusiikkia. Vuoden vaihteessa toimme kuitenkin Sharpimme alakertaan ja sille tielle se on nyt jäänyt. Ehkäpä olohuone-keittiö –akselilla on enemmän tarvetta hyvälle soittimelle kuin saunassa, noin niin kuin oleskeluaikoja ajatellen. Pitänee kuitenkin ostaa toinen samanlainen masiina, jotta saunassakin saisi taas nauttia musiikista.  

Jaahas, lähtipä taas vähän sivureiteille nämä minun höpinät. Pointtina oli kuitenkin nämä pohjalasit, joten tässä tulee vielä pari kuvaa niistä.

6 kommenttia:

 1. Moi! Bongasin blogisi pari viikkoa sitten ja siitä saakka käynyt silloin tällöin tutkailemassa sekä vanhoja että uusia postauksiasi. Tykkään kovasti sisustustyylistäsi ja viihdy mukana jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dara kommentistasi ja kiva, että olet viihtynyt täällä. Hyvää viikonloppua sinulle. :)

   Poista
 2. Anteeksi tyhmyyteni, mutta missä nämä lokerikot oikein sijaitsevat teidän kodissanne? Kun kuuntelit saunaan asti musiikkia lokerikossa olevasta soittimesta? Luin pariin otteeseen molemmat postaukset aiheesta enkä tajunnu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lokerikot ovat yläkerrassa meidän makkarissa. Lokeroiden takana on kylpyhuone ja sauna, mutta sillä ei oikeastaan ole mitään merkitystä, kuinka lähellä tilat ovat toisiaan, sillä lokerosta menee tosiaan remonttivaiheessa asennetut kaiutinpiuhat rakenteita pitkin saunaan. Piuhan toisessa päässä eli saunassa on kajarit ja toisessa päässä eli makkarissa on soitin. Ei siis tarvitse huudattaa musiikkia täysillä, jotta sen kuulee ovien läpi saunaan asti. :)

   Mutta hyvä, että kysyit niin selvisi. Olen varmaan tykittänyt noihin postauksiin tekstin sillä tahdilla, etten ole miettinyt tarpeeksi, pääsevätkö kaikki kärryille mitä tarkoitan. :)

   Poista
 3. Nää sun lokerot on niin hienot! ♥

  VastaaPoista