lauantai 2. helmikuuta 2013

Lauantain leffasuositus

Heipähei vaan näin pikaisesti. Viikko hujahti jälleen kerran kovalla vauhdilla sekä hääsuunnitelmien, että kulttuurin parissa. Torstaina tuli käytyä parin vuoden tauon jälkeen ihan teatterissa. Ohjelmistossa oli Molière - Saituri, ja täytyy sanoa, että oli kyllä erittäin virkistävää käydä pitkästää aikaa katsomassa ihan tällaista live-esitystä. 

Eilen sen sijaan R houkutteli minut elokuviin katsomaan Tarantinon elokuvaa nimeltä Django Unchained. Lähdin elokuvaan, jos en nyt pitkin hampain, niin ainakin vähemmän innoissani. Ajattelin elokuvan olevan vain länkkäri keskivertoa tarkemmin kuvatulla räiskimisellä ja extraverellä, joka ei minua lainkaan kiinnosta. Väkivaltaahan elokuvassa oli ja paljon, sitä ei voi kieltää, mutta täytyy kyllä sanoa, että siitä huolimatta viihdyin penkissäni koko kahden tunnin ja 45 minuutin ajan oikein hyvin. Dialogit olivat pitkiä, mutta erittäin viihdyttäviä ja tarina kosketti. Suosittelen elokuvaa hyvillä mielin ja aion kyllä itsekin katsoa sen uudestaan. Uskon, etten ole mielipiteeni kanssa yksin, sillä elokuvan päätyttyä lähes täysi salillinen katsojia taputti valkokankaalle. Sitä ei kyllä ihan joka leffan lopussa tapahdu.


                                     Kuvat lainattu

Tässäpä siis vähän ilmaista mainosta kyseiselle elokuvalle oikein kuvien kanssa. Onko joku muu jo käynyt katsomassa tämän teoksen?

Minä lähden pikkuhiljaa vaihtamaan oloasua farkkuihin ja suuntaan pitkästä aikaa sisustuskaupoille. Mielessä ei ole mitään sen kummempaa, mutta kiva käydä vähän katsomassa, mitä keväisiä uutuuksia liikkeisiin on saapunut.

Hyvää lauantaita kaikille. 

2 kommenttia:

  1. Blogissani on sulle tunnustus! :)

    http://www.whiteandfresh.fi/2013/02/tunnustus-new-blog-love.html

    VastaaPoista