maanantai 25. maaliskuuta 2013

En haluaisi valittaa, mutta...

Hellurei vaan. Täällä me yhdessä nessupaketin kanssa kirjoitellaan. Muistatteko, kun muutama viikko sitten kirjoittelin olevani sitkeässä flunssassa. Vajaat pari viikkoa sitten tauti vihdoin hellitti otteestaan, ja kun olo oli terve, suuntasi tämä tyttö salille. V niin kuin virhe. Vaikka en mitään himotreeniä tehnytkään, lähinnä vähän herättelin lihaksia talvihorroksesta, heräsin seuraavana aamuna jäätävään kurkkukipuun. Siitä se sitten lähti; uusi köhä. En tiedä oliko kyseessä jokin jälkitauti vai sainko salilta jälleennäkemislahjana uuden pöpön. Oli miten oli, täällä ollaan oltu kipeänä pauttiarallaa nelisen viikkoa. Vieraina on käynyt mm. poskiontelon- ja korvakäytäväntulehdus. Mitähän seuraavaksi? Nyt kun aletaan onneksi olemaan taas voiton puolella, viitsin täälläkin vähän valittaa, kuinka ärsyttävää on viettää aurinkoiset kevätviikot lenssussa. Nyt pitää kuitenkin vain malttaa ottaa todella rauhallisesti ja muistaa, että onneksi kyseessä on vain flunssa oheistauteineen. Pahemminkin voisi olla. Mutta vaikka virukset ja bakteerit ovat piinanneet tätä tyttöä jo viikkotolkulla, niin on tässä jotain järkevääkin saatu aikaiseksi. Helmikuussahan kirjoittelenkin ahdistuksestani liikaan tavaramäärään tässä huushollissa, joten jokin aika sitten varasin kirpparipöydän. Tänään pöytävuokra vihdoin alkoi ja veimme autolastillisen tavaraa myyntiin. Pääasiassa vaatteita ja asusteita, mutta jonkin verran myös muuta tavaraa. Eilisilta kului siis silitysraudan kahvassa ja hintalappuja  kirjoitellen, mutta ihanaa, kun sai vaatekaappia vähän väljemmäksi. Toivottavasti myytävät artikkelit löytäisivät viikon aikana uuden kodin, eikä mitään tarvitsisi tuoda takaisin. Täytettiin hintalappuja kyllä sen verran hövelisti, että uskon pöydän tyhjenevän vauhdikkaasti. 

Pakko muuten palata vielä täälläkin eilisen palmusunnuntain aurinkoisiin tunnelmiin. Meillä kävi muutama trulli oven takana ja täytyy sanoa, että kylläpä olivat lapset panostaneet sekä asuihin, että vitsoihin. Pikkukätösin koristelluissa oksissa oli käytetty runsaasti materiaaleja ja tehty hienoja erilaisia somisteita. Ihanat värikkäät oksat koristavat nyt meidän eteistä. 

Kotikonnuillanihan on tapana virpoa vasta viikkoa myöhemmin, Lankalauantaina, ja täytyy myöntää, että monena pääsiäisenä, jotka olen Jyväskylässä viettänyt, olen totaalisesti unohtanut valmistautua Palmusunnuntaina oven taakse ilmestyviin pikkunoitiin. Vaan tänä vuonnapa olin kerrankin valmiina karkkikipon kanssa. Ja innoissani olinkin, välillä kurkin ihan ikkunasta, josko noitia olisi näkynyt. (Kyllä, kaikki oireet viittavat siihen, että minusta tulee isona kerrostalokyttääjämummo. ;) ) Onneksi naapuruston juniorit olivat lähteneet liikkeelle suippohattuineen. Ei tarvinnut itse popsia parempiin suihin kaikkia pääsiäisnamuja. 


Tässäpä nämä maanantain myöhäisillan syvällisimmät mietteet tältä erää. Ei muuta kuin aurinkoista viikkoa itse kullekin. 

12 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista, toivotaan ettei kunnon flunssa hyökkää. Siispä lepäile :)

  VastaaPoista
 2. No voihan perse! On tuo ihme tauti!
  Täytyy kyllä sanoa et jotenkin oudosti se jäi päälle täälläkin. Kolme viikkoa olin tosi kipee, sitten menikin välissä muutamat päivät migreenissä jonka jälkeen taas alkoi nuha ja ihme lihassärky. Tuntuu et joka toinen aamu suurinpiirtein herää hirveessä nuhassa ja aivastellen ja köhien. Terve päivä, sua odotan!

  Paranemista sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tässä tuli kyllä opittua kantapaan kautta, että pitää todella parantua kunnolla, ennen kuin lähtee rehkimään. Siispä jatkan sohvalla makoilua. ;)

   Kyllä me tästä pian toivutaan taas. <3

   Poista
 3. No jo on tauti!! Höh!

  Zemppiä sinne <3

  VastaaPoista
 4. Tiedän niin tunteen, ite kun sairastelin koko syksyn!! Ja hei, siellä on ollu samanlaisia puuhia. Mihin kirpparille veit? ite vein kirpparille.fi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä vein samalle kirppikselle! Se tuntuu olevan aika suosittu ja hyvin siellä näkyy kauppa käyvän. Loistavasti oli tavaraa mennyt, kun kävin pöydän tänään siivoamassa. Ei olla ihan pöytänaapureita, mutta ehkäpä siellä törmäillään. ;)

   Poista
  2. Oliko sinne tällä hetkellä kuinka pitkä jono pöytävuokrissa?

   Poista
  3. Rekillistä pöytää joutu jonottamaan noin viikon. Jos kelpaa pöytä ilman rekkiä, niin sen olisi saanut heti seuraavana päivänä. Eli ihan hyvin sieltä niitä pöytiä vapautuu. :)

   Poista
  4. Ok, no ei paha. Nyt kun sais aikaiseksi...

   Poista
  5. me saatiin heti kun siellä oli joku peruuttanut oman pöytänsä :) ja myös meillä oli jo ekana päivänä aika hyvin tavaraa mennyt. siellä kyllä ihmisiä käy!

   Poista