lauantai 23. maaliskuuta 2013

Francois Ghost kotiutettu


Vihdoinkin meillä on alakerran vieraswc:ssä peili. Eihän sen hankkiminen ottanutkaan kuin sellaiset puoli vuotta. Itse kerkisin kyllä jo täysin tottumaan valkoiseen laattaseinään silmieni korkeudella, etenkin kun meikkailut ja muut puunaukset hoidetaan yläkerran kylppärissä ja alakerran wc on tosiaan ollut vähän vähemmällä käytöllä. Olihan se kuitenkin vähän ikävää joutua selittelemään vieraille, että meillä ei nyt, sori vaan, ole vielä(kään) peiliä vessassa. Onneksi asia on nyt korjattu. 

Meillä on kylppärissä ihan perus Ikeasta ostettu Kolja -peili. Minulla oli sama ajaton, eleetön ja varsin edullinen peili myös edellisen kodin kylppärissä. Kuten arvata saattaa, peili ajoi asiansa varsin hyvin vanhassa kodissa, joten se oli myös luonnollinen valinta uuden kodin kylppäriin. Remonttivaiheessa kuitenkin päätin, että vierasvessaan tulee sitten vähän erottuvampi peili. Ajattelin, että peilissä pitää olla näyttävät kehykset ja esimerkiksi Askon myymä Ornament-peili olisi ollut mieleemme. Valitettavasti peili olisi kuitenkin ollut aivan liian massiivinen meidän minimimitoitettuun vessaan, eikä se tosiaan olisi edes leveyssuunnassa mahtunut allaskalusteseinälle. Se vaihtoehto oli siis unohdettava. 

Myös Kartellin Francois Ghost oli jo pitkään keikkunut minun "himotuimmat -listalla", mutta nuukuuksissani en ole sitä raaskinut aiemmin ostaa. Viime kuukausina olen silloin tällöin etsinut erilaisia peilivaihtoehtoja ja todennut, että tuo Kartellin vaihtoehto pyörii loppujen lopuksi kyllä aivan samoissa hintaluokissa, kuin muutkin silmääni miellyttävät peilit. Viime lauantaina siis päätin, että tuo peilitön koppero on tullut tiensä päähän ja kävin kotiuttamassa täällä Jyväskylässä sijaitsevasta ihastuttavasta Sisustus Ilosta tuon Kartellin kaunokaisen. 

Liikkeessä vielä jahkailin kirkas- ja mustakehyksisen välillä, mutta onneksi pysyin alkuperäisessä suunnitelmassa ja palasin kotiin tuon kirkkailla kehyksillä varustetun peilin kanssa. Täytyy sanoa, että olen kyllä varsin tyytyväinen ostokseeni. Alkuviikosta peili laitettiin paikoilleen. Se näyttää hyvältä ja sopii meille. Tässäpä vielä teillekin pieniä palasia pikkulan uudesta ilmeestä.
 
 

12 kommenttia:

 1. Oioi! Ihana!<3 Mun haavepeili!=) Vaadimme lisää kuvia peilistä ja vessasta.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto, arvasin ettei nämä kuvakulmat varmastikaan tule riittämään. ;)
   Täytyy varmaan mennä joku päivä tuonne 1,5 m2 tilaan taituroimaan kameran kanssa. :)

   Minä olen kyllä hirmu kateellinen teidän prinsessavessasta. Se on niin upea!

   Poista
 2. Meillekin tulee tuo, heti kun voitan lotossa :D Tuo on kyllä aivan ihana!! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tarvi saada 7 oikein, vaan vähempikin riittää. ;)

   Poista
 3. UUUH! IHANAN näköinen ja please lisää kuvia :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin. Laitetaan jossain vaiheessa lisää kuvia. :)

   Poista
 4. lisää kuvia haluaisin minäkin nähdä! kauniilta näyttää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, laitetaan tilaukseen lisäkuvia vessasta. :)

   Poista
 5. Tuo peili on aivan mahtavan kaunis, yksinkertaisen tyylikäs, juu - lisäkuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Uskon, että pidän peilistä myös vielä 10 vuoden päästä. :)

   Poista
 6. Löysinpä kivalta tuntuvan blogin! Ihana hana ja peili!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Suffeliini ja kiva kun olet löytänyt tiesi tänne. :)

   Poista