keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Mustavalkoista inspiraatiota

Ennustuksia vuoden alusta: mustavalkoinen sisustus on OUT. Sanokaa mitä sanotte. Minä olen eri mieltä. Etenkin, kun näin nämä kuvat vanhan koulun tiloihin remontoidusta kaksiosta Kööpenhaminassa. 

Myönnettäköön, että pehmeämmät sävyt, kuten esimerkiksi paljon puhuttu greige ja vaaleat puunsävyt yhdistettynä valkoiseen, ovat erityisesti mieleeni etenkin tällä hetkellä. Silti näiden kuvien mustavalkoinen sisustus näyttää ainakin minun silmiini todella hyvältä. Muutenkaan tämä asunto ei jätä kylmäksi. En nimittäin  tiedä johtuuko se noista minun makuuni vähän turhan erikoisista tauluista, "linnamaisesta" sisustuksesta vai vanhoista holvikaari-ikkunoista, mutta jotain todella kiehtovaa, ehkä jopa pelottavaakin tässä asunnossa on. Katso ja päätä itse.     
  Kuvat lainattu: Bo Bedre. 

Ps. Noi alimman kuvan korkkarit kelpais mullekin. Ei niillä varmaan ihan lähikauppaan tulisi kopsuteltua, mutta näyttäähän ne nyt aika päheiltä. ;)

14 kommenttia:

 1. Samaa mieltä! Mustavalkoisuus ei jätä kylmäksi. Todella upeesti yhdistetty myös värejä mukaan sisustukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pinkki ja keltainen näyttävät tosi hyvältä tuolla seassa ja väriä on käytetty juuri sopivasti. :)

   Poista
 2. On kyllä kaunista! Ja olihan siellä vähän värejäkin mukana :) Minäkin olen haaveillut tuollaisista korkkareista, olisiko nuo leokuosilla? Siinä saa olla aika tarkka, ettei tule asun kanssa sellaista väisäsenriitta-efektiä ;) Mutta yksinkertaisen tyylikäs pikkumusta ja leopardikorkkarit voisi toimia. Mutta hei, missä mun cocktail partyjen kutsut ovat? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin siristellä ja päädyin itsekin siihen, että leokuosia taitavat olla. Juu ei missään nimessä mitään kokovartalolepardia, ellei kyseessä sitten ole naamiaiset. :D Pikkumustan kanssa toimis tosiaan varmasti aika hyvin. Laitahan mulle sähköpostia, niin aletaan järkkäämään cocktailjuhlia. ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikös vain. Oikein silmä lepää. :)

   Poista
 4. niin UPEA koti! Noi ikkunat on ihan mahtavat! ai että, niin kaunista... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eipä ole ihan joka tytöllä tuollaisia ikkunoita. :)

   Poista
 5. Aivan hurmaavia kuvia, kyllä näyttää erittäin hyvältä tuo asunto :-)

  Mukavaa iltaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, jollain on kyllä sisustussilmä toiminut aivan nappiin.

   Mukavaa iltaa sinnekin. :)

   Poista
 6. OMG, waauuu!! AIVAN IHANA <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niillä tanskalaisillakin silmää näille jutuille. ;)

   Poista
 7. Tää on niin hieno, vitsi haluaisin muuttaa keskustaan johonkin ihanaan loftiin jossa suuret ikkunat ja korkeat huoneet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Pitäis varmaan asua Tukholmassa. Siellä tämän tyyppisiä asuntoja tuntuu olevan pilvin pimein, vaikka tämä yksilö sieltä satukaan olemaan. :)

   Poista