torstai 14. maaliskuuta 2013

Ripaus pastelliväriä

Muistatteko, kun reipas kuukausi sitten vilautin kuvaa minun neuletyöprojektista kertomatta sen enempää mistä on kyse. Mikäli et muista, niin eipä haittaa, sillä muistia voi käydä virkistämässä täällä. Tuolloin aloitin pitkästä aikaa puikkojen heiluttelun ja tavoitteena oli tehdä neulottu tyynynpäällinen. Hitaasti,  mutta epävarmasti työ on nyt saatu päätökseen. Ja tässäpä vähän kuvamateriaalia aikaansaannoksestani. 

Kudottu tyynynpäällinen ei varmastikaan ole se inspiroivin sisustuselementti näin kevään korvilla, mutta en todellakaan aio odottaa tyynyn esillelaittoa ensi talveen. Ajatuksena oli alunperin sitoa musta satiininauha tyynyn ympärille, mutta kevätfiiliksissä kävinkin ostamassa pari metriä tätä turkoosinsävyistä nauhaa. Väri olisi voinut olla oikeastaan mikä tahansa pastelliväri, sen verran innostunut minäkin niistä tällä hetkellä olen. (Sen siitä saa, kun selailee blogeista loistavia kuvia.) Muita pastellivärejä en kuitenkaan ole meille ainakaan vielä haalinut, mutta kunhan pääsen tuon talvi- ja remonttiteloilla olevan parvekkeen kimppuun, niin tilanne voi hyvinkin muuttua.  


Palmikkoneuletyyny olisi ollut kiva, mutta ajattelin mennä ihan tällaisella aloittelijan kaksi oikein, kaksi nurin -reseptillä. Sitä paitsi koristenauhan sitominen palmikkoneuleen ympärille, olisi voinut tuoda yhteen tyynyyn jo vähän liikaa tapahtumia. En tiedä, oliko tuo satiininauha materiaalina ihan paras vaihtoehto. Nauha saisi nimittäin olla hieman jämäkämpi, jotta rusetti pysyisi ryhdikkäämpänä. Mutta on se niin kivan värinen, että haitanneeko tuo pieni "lörppöys" niin paljoa. Tuohon valkoiselle tuolille tyyny ei tule jäämään, se kun näyttää vähän turhan kellertävältä puhtaamman valkoista tuolihuppua vasten. Loppusijoituspaikka löytynee eteisestä. 

Näinkin villiä torstai-iltaa täällä siis vierellään uuden tyynyn kanssa. Nyt sitten vain uuteen käsityöprojektiin johtavaa inspiraatiota odottelemaan.  

4 kommenttia:

 1. kaunis on! ja kyllä nää blogit vaan saa ihmeitä aikaan. just tänään mietin etten ennen edes ajatellu muuttaa sisustusta talven ja kesän välillä ja nyt sitä jo kaipaa keväisiä juttuja asuntoonsa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, ei voi muuta todeta, kuin että kalliiksi tulee tämä blogien selailu. ;)

   Poista
 2. Kaunis tyyny ja kiva idea tuo satiininauha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuota nauhaa on tosiaan sitten helppo vaihtaa, kun väri alkaa kyllästyttämään. :)

   Poista