keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Varmoja kevään merkkejä

Kevään ensimmäiset tulppaanit ostettu ja ajankohdan mukaisesti tietenkin keltaisena. Kuulin muuten jonkun, olisiko ollut joku työkavereista, kertoavan juuri pari päivää sitten, että keltaiset tulppaanit ovat niitä kaikkein pitkäikäisimpiä. Noh, lähipäivinä se nähdään. 

Olin sähäkkä vaimoke ja kävin hoitamassa pääsiäisen ruokaostokset jo tänään, ettei enää huomenna tarvitse ahtautua automarketin väenpaljouteen. Eipä sillä, kylläpä oli ruokakauppa normaalia täydempi jo tänään. Onneksi olin hyvillä mielin liikenteessä, niin ei haitannut vaikka joutuikin sukkuloimaan kärryjen kanssa ihmispaljouden seassa ja jonottamaan normaalia pidempään. Ja tiedättekö mitä, hedelmäosastolle oli ilmestynyt mansikkamyyjä! Auringon ja keltaisten tulppaanien lisäksi se jos mikä, on varma merkki alkaneesta keväästä. Sanokoot meteorologit mitä tahansa. Minähän olin tokikin heti fiilistelemässä mansikkalaarilla ja ostin omaan herkutteluhetkeen puoli litraa espanjalaisia punaisiä möllyköitä. Niitä aion pistellä naamariin yhdessä chili-kermajuuston kanssa.

Näistä keväisistä jutuista ja huomenna alkavasta pitkästä viikonlopusta johtuen täällä on ollut tänään loistava fiilis. Olokin tuntuu jo paljon terveemmältä. Kevätfiiliksen myötä aloin ihan todenteolla funtsimaan tuota parvekkeen sisustusta. Pääsiäisenä täytyykin laittaa siihen liittyviä asioita ihan paperille ja ehkäpä jotain myös tänne blogin puolelle. Näiden kuvien myötä toivottelen iloista keskiviikkoiltaa. Toivottavasti teilläkin on ollut kiva päivä ja kevättä rinnassa.  


11 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä, olenkin ajatellut nyt kun olen ostanut peräkkäin 2 keltaista nippua tulppaaneita kun ne tuntuu kestävän ja kestävän! :-) Eli pitää kyllä siis paikkansa! :-)

  Mukavaa pääsiäisen odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, toivotaan, että minunkin tulppaanit kestävät sitten pitkään.
   Hyvää pääsiäistä sinne. :)

   Poista
 2. Voi! Keltaisia tulppaaneja taidetaan täälläkin hakea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, niistä tulee niin keväinen fiilis. :)

   Poista
 3. Voih, no tulppaanit oli se mitä kaupassa äsken mietin et mikä unohtuu! Olin päättänyt pääsiäisen ja tilipäivän kunniaksi ostaa kimpun. No, huomenna uus yritys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huomenna sitten. Nyt on kuule kimput Prismassa oikein tarjouksessa. Minäkin törsäsin ja ostin oikein kaksin kappalein. :D

   Poista
  2. Voi dääääm kun ei pääse sinne. Mutta huomenna parturista tullessa täytynee koukata jonkun kaupan kautta :)

   Poista
 4. Mistä teidän ruokailuryhmä on? :)
  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura. Tuolit ja pöytä ovat kuule ihan niinkin eksoottisesta paikasta kuin Ikea. ;) Pöytä on Bjursta-sarjaa ja tuolit Henriksdal-sarjaa. Hyvin ovat palvelleet jo kolmisen vuotta. :)

   Poista
 5. Meilläkin on tulppaaneja jo muutamat satsit ostettu, on ne niin nättejä :) muksaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää pääsiäistä sinnekin. :)

   Poista