perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kotona ollaanHellou. Täällä sitä ollaan taas turvallisesti kotona oman läppärin takana. Lomaa jäljellä vielä tämän viikon loppuun ja maanantaina olisikin sitten paluu sorvin ääreen. Eilen tulimme takaisin Suomeen ja täällä koitetaan nyt toipua pienestä reissuväsymyksestä. Onneksi on viikonloppu aikaa kääntää unirytmi tälle aikavyöhykkeelle. 

Reissu oli oikein onnistunut eikä varmasti jäänyt viimeiseksi visitiiksi kyseiseen kaupunkiin. Silti kotiin on aina kiva palata. Erityisen ihanaa oli huomata, miten pitkälle kevät on täällä jo ehtinyt; aikamoiset lumimäärät ovat sulaneet pois matkamme aikana. Ihanaa oli myös syödä tänä aamuna aamupalaksi rahkapohjainen smoothie, kun viimeiset puolitoista viikkoa ruokavalio on koostunut kylkeen jäävistä Amerikan herkuista. 

Matkalaukut on tyhjätty ja viimeisetkin ostokset löytäneet paikkansa. Enää olisi jäljellä tuliaisten jako oikeisiin osoitteisiin. Viikonloppuna olisi säiden salliessa ohjelmassa terassilaudoituksen käsittelyä ja hääkutsujen eteenpäin luonnostelua. Vähän on ollut ikävä myös tänne blogin puolelle ja kiva päästä pitkästä aikaa blogikierrokselle lukemaan muidenkin kuulumisia. Minun matkakertomusta tulossa tarkemmin sitten ensi viikolla.  

Keväistä viikonloppua kaikille!  

12 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Ihania ostoksia näyttää siellä löytyvän.. :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa kotiin! Ne aikamoiset lumimäärät sulivat käytännössä viikossa! Eli nopeaa on tämän kevään elämä ollut tähän mennessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihanaa kun saa lähteä ballerinoissa ulos. :)

   Poista
 3. näyttää aika kivalta toi sun saalis!! ootan jo matkakuulumisia!! :) tervetuloa takaisin.. itse suuntaan jo pian lentokentälle :)

  VastaaPoista
 4. Teretulemast takasin!! Oli varmasti mahtava matka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, loma oli kyllä onnistunut. :)

   Poista