maanantai 29. huhtikuuta 2013

Morsiusveska

Ennen tarkempaa matkaraporttia vähän pohdintaa häälaukusta. Tarkoitushan oli katsella vähän sillä silmällä amerikkalaista juhlalaukkutarjontaa, mutta jotenkin se jäi sitten vähemmälle huomiolle ja laukkupuolella tuli enemmän käytettyä aikaa ihan siihen arkiveskatarjontaan. Pari potentiaalista morsiolle sopivaa clutchia tuli vastaan, mutta ei kuitenkaan ihan sitä napakymppiä. Onneksi en ole (vielä) kehittänyt mitään sen kummempaa stressiä hääasusteista, joten luottavaisin mielin jätin "ihan kivat" -vaihtoehdot ostamatta ja jatkan etsimistä.  

Oikeastaan tästä koko laukkuasiasta on turha tehdä kovin isoa juttua, sillä pyrin pitämään kädet vapaana ja kantamaan laukkua mahdollisimman vähän juhlapäivänä. Periaatteessahan laukku ei tässä tapauksessa ole edes mitenkään pakollinen asuste, mutta onhan se nyt kiva vähän miettiä millaiseen kapsäkkiin sitä huulipunansa elämänsä tärkeimpänä päivänä sujauttaa. Siispä kokosin kollaasin muotoon erilaisia juhlalaukkuja oman laukkutyypin löytymisen helpottamiseksi. 


Kollaasin kuvat lainattu: täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä

Olen ajatellut, että laukun pitäisi olla valkoinen, ei esimerkiksi hopea. Jotenkin tuon kollaasin alareunassa olevan metallihohtoisen kimalteleman laukun "bling bling" on vähän liikaa , valkoisena pitäisin siitä enemmän. Pidän kuitenkin laukun muodosta, ja siitä, että laukku on ns. kovakantinen. Tuumailin, että kovakantista häälaukkua voisi myöhemmin pitää esillä korurasiana. 

Pussukkalaukku on kyllä nätti, mutta ehkä liiankin yleinen. Ensimmäisenä morsiammen laukusta tulee nimittäin mieleen juurikin tuollainen pussukkamallinen ratkaisu ja itse haluaisin jotain erilaista. Tuo oikean yläreunan "kukkapussukka" menee mielestäni vähän samaan kategoriaan edellä mainitun kanssa, mutta myönnän kyllä hypistelleeni Halosella vastaavan tyylistä laukkua ihan tosissani. Tuo klassinen sileä clutch tuntuu vähän tylsältä vaihtoehdolta, mutta käsistään kätevä voisi toki tuunata laukkuun jonkun detaljin. 

Oikean alakulman laukku pisti silmääni positiivisessa mielessä, mutta kullanväriset metalliosat eivät natsaa muuhun asukokonaisuuteen. Sokerina pohjalla olisi sitten tuollainen korallinpunainen kaunokainen, joka toisi kivan säväyksen juhlalookiin, mutta toisaalta en taida olla ihan niin rohkea leidi, että valitsisin jotain noin räväkkää. Koskaanhan sitä ei kuitenkaan tiedä, sillä omia suosikkejani näistä ovat juurikin tuo korallinpunainen ja hopeinen kimalleunelma.  Kaikki on siis vielä auki tämän laukkuvalinnan osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti