sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Naked Truth Of Our Home

Sunnuntain kunniaksi muutamia ei niin imartelevia kuvia meidän kodista. Kyseessä on siis haaste, jonka saamista olen odottanut pelonsekaisin tuntein. Keskiviikkona se sitten napsahti kohdalleni. Itse sain tämän haasteen Kotihiiri Varvikossa -blogin Marrulta ja alunperin se on lähtöisin White & Fresh -blogin Irinalta. Haaste kuuluu seuraavasti.

"Taannoin blogimaailmassa kiersi Naked Truth-haaste, jossa oli tarkoitus paljastaa omat kasvot meikittömänä. Jokainen sisustusbloggaaja tietää, että todellisuus ja arki eivät ole aina sitä, mitä sisustuskuvissa näkyy. Sisustuskuvia otettaessa siivotaan ja puunataan tai vähintäänkin rajataan pahimmat sotkut ja kaaokset tieltä pois, jotta kuvat olisivat inspiroivimpia ja nätimpiä.

Nyt on aika kokeilla jotain muuta. Haastankin sisustusbloggaajat raottamaan realismin verhoa ja kuvaamaan kotiaan juuri silloin, kun koti on kaikkea muuta kuin kuvauskunnossa."

Kovin innoissani en näitä sotkukuvia tänne lataisi, mutta haaste on sinänsä aika hauska, ja koska olen itse nähnyt muidenkin kotisotkut, niin antaa mennä nyt nämä omatkin. Alla olevat sotkut ovat sitten muuten täysin minun ja tulevan aviomieheni käsialaa eli ihan itse saadaan tällaista jälkeä aikaiseksi. Kuvia on napsittu pitkin viikkoa. 


Meillä lähes kaikki tasot keräävät niille kuulumatonta tavaraa nopeasti, mutta tämä keittiön niemeke on ehdottomasti yksi pahimmista. Yleensä sillä lojuvat tavarat eivät edes liity keittiöön millään tavalla. Vai mitä olette mieltä, kuuluuko teidän keittiöön nämä seuraavat asiat; käsilaukku, kaukosäätimet(!) ja lenkkivaatteet? Ei minusta. Näille olisi itsestään selvät paikat eteisessä ja olkkarissa, mutta silti ne ovat jostain syystä taas päätyneet tähän. Huomatkaa myös huokutteleva ja runsas hedelmäkori taka-alalla.Mainosposti kerääntyy helposti ruokapöydälle. Ja mites nuo meidän pääsiäistulppaanit, jokohan niiden parasta ennen -päiväys olisi ylittynyt?Työhuoneesta on tullut aikamoinen varasto hääkrääsälle. Kauhulla odotan, miltä se näyttää muutaman kuukauden päästä, kun häärekvisiitan määrä on huipussaan. Mutta totta puhuen tämän huoneen sotkusta en ole edes jaksanut välittää, sillä noita hääjuttuja on niin kiva käydä hypistelemässä. Pari päivä sitten haettiin reissufiiliksissä vielä matkalaukutkin odottelemaan lomalle lähtöä, ja siinä ajassa olen saanut jo kerättyä tavaraa myös matkalaukun päälle. Ja ei, nuo liinavaatteet eivät edes liity mitenkään pakkaukseen, mutta siinäpä ne vaan ovat, ihan väärällä paikalla.


Tämä eteisen kenkäkaapin taso on myös osoittautunut meille hankalaksi pitää siistinä. Aurinkolasit ja rahapussi ovat vielä ihan ok, mutta rikkinäinen rannekello, erilaiset kynät ja korut eivät.Aamulla on ollut kiire lähtö töihin ja se näkyy. Vaatesäilytyksen siistinä pitäminen on meille se todellinen haaste ja tämä näky ei ole mikään harvinaisuus meidän makkarissa. Minulla on ongelmia saada vaatteet paikoilleen ja miehellä on ongelmia sulkea avaamansa ovet ja laatikot. Siitähän se harmooninen kokonaisuus sitten syntyy. ;)   

My home doesn't always look like this, sometimes it's even worse.

Haaste on tainnut kiertää jo aika monella, mutta laitanpa tämän nyt vielä eteenpäin seuraaviin ihastuttaviin blogeihin, joissa en ole vielä nähnyt "sotkukuvia".


17 kommenttia:

 1. On muuten ärsyttävän totta, miten kaikille tasoille kertyy niille kuulumatonta tavaraa. Niin myös meillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan ettei olla ainoita joilla on tää sama ongelma. :)

   Poista
 2. Tältä aamulta olisi voinut napata hyvät kuvat kun molemmat heräilee illan riennoista ja ulkovaatteetkin on sikin sokin ;) Kiitti haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu voin kuvitella tilanteen. Ne dagen efter -aamut on yleensä meilläkin niitä, kun koti ei ole tiptop. ;)

   Poista
 3. Meillä kans jokainen taso kerää siihen kuulumatonta tavaraa ja siivouksen jälkeen sitä aina päättää ettei enää kerätä siihen mitään, mutta kappas kuinka aina kuitenkin käy.. :D Tää on kyl hauska haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pitää oikein keskittyä, että saa tietyt tasot pidettyä vapaana erinäisistä esineistä. Ihan jokaiselle tavaralle pitäis olla oma paikka ja se pitäisi laittaa heti omalle paikalleen, niin tasot pysyisivät siistinä.

   Poista
 4. Thänks! =D Tämä täytyy tehdä!:)

  VastaaPoista
 5. kiitos haasteesta.. ihan tänään en sitä pysty toteuttamaan kun just aamulla siivosin, veikkaan, että loppuviikosta tilanne on toinen.. tosin mun täytyy tunnustaa, ettei mun luona koskaan kovin sotkusta oo :) en vaan osaa sotkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mistä tuollaisen ominaisuuden saa? Mäkään en halua osata sotkea. :)

   Poista
 6. Elämä on ihanaa :))) Aivan huippu haaste ja tämähän ihan normaalia joka perheessä :))

  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä huojentavaa huomata, että muillakin jää tavarat joskus vähän väärään paikkaan. ;)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Vähän kyllä jännitti, mutta onhan tää aika hauska. :)

   Poista
 8. Onko tuo kiviseinä tapettia vai oikeaa kiviseinää tuossa Keys-laatikkokuvassa? Aivan ihanalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tapettia on, mutta näyttää kieltämättä aika aidolta. Tuota samaa tapettia saa myös vaaleampana. :)

   Poista