maanantai 8. huhtikuuta 2013

Parvekeinspiraatio

Jatketaanpa taas parveketunnelmissa. Parin viimeisimmän postauksen kuvatarjonta ei sattuneesta syystä ole ollut kovin inspiroivaa, joten tässä tulisi vastapainoa meidän sotkukuville. Etsin netistä sisustusideoita meidän sisustamattomalle parvekkeelle ja näitä kuvia selatessa sormet syyhyävät parvekkeen sisustuspuuhiin. Näiden kuvien tilat eivät varsinaisesti ole parvekkeilta, vaan enemmänkin sellaisia terassi- ja patioratkaisuja. Mutta mikäänhän ei kuitenkaan estä ottamasta näistä ideoita parveketta varten.

Tässä olisi nyt sitten sitä raitaa, kuten sen haluaisin eli selkänojan tyynyihin. Etualalla näkyvää vilttikori -ideaa näkyi jonkun verran viime kesän asuntomessuilla Tampereella ja siitä innostuneena ostinkin jo viime syksynä Ikeasta vilttejä parveke- ja terassikäyttöön. Nyt pitää vielä katsella joku kiva kori niille.Kuva lainattu 

Meidän partsilta ei ihan ole näin hulppeita kaupunkimaisemia, vaikka sitä raitatyynyä kuinka pöyhisi paikoilleen, mutta saahan sitä vähän haaveilla tällaisesta jokajampan kattoterassista.

                                                Kuva lainattu 

Näillä parvekkeilla on ihania värejä ja ennen kaikkea sitä kesäfiilistä parhaimmillaan. Omalla parvekkeellakin ajattelin käyttää vaaleanpunaista, niissä raitatyynyissä siis. Näyttää aika kivalta valkoisen kanssa.

Kuva lainattu

                                    Kuva lainattu


Kuva lainattu

En sitten malttanut olla laittamatta näitä takkakuvia. Olisihan tällainen nyt aika luxusta, mutta kuitenkin ihan mahdollinen toteuttaa biotakalla. Biotakkahan luokitellaan kynttiläksi, joten sen voisi huoletta sijoittaa myös parvekkeelle. Veikkaanpa näidenkin kuvien takkoja bioetanolilla käyviksi. Tällaista voisi harkita tosissaan siinä vaiheessa kun kaikki muu sisustus on jo tiptop, sillä onhan tällainen takka ulkotiloissa aikamoista hifistelyä. Etenkin suomalaisella perusparvekkeella.
                                     Kuvat lainattu 

6 kommenttia:

 1. Kerrassaan mahtavia kuvia! :-) Kyllä nuista saa vaikka mitä ideaa! :-) Messuilta olisi tarkoitus hakea viikonloppuna lisää :-)

  Mukavaa alkanutta viikkoa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä näistä virikkeitä saa, mutta täytyy sanoa, että yllättävän huonosti netin syövereitä löytyy varsinaisia parvekekuvia.

   Aurinkoista viikkoa sinne. :)

   Poista
 2. Oikein kauniita inspiskuvia! Mä tykästyin tohon missä vaaleanpunaisia tyynyjä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon ihan hullaantunut noista vaaleanpunaisista tyynyistä. :)

   Poista
 3. Ihanan kesäisiä parvekkeita :). Täällä kans odotellaan kesäisempiä ilmoja niin pääsis maalaamaan terassin lattiaa ja huonekaluja. Ja takka ois aika mahtava terassilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös meillä olisi terassin käsittely tiedossa tässä lähiaikoina.
   Takasi olisi todella mahtava, mutta saahan niillä kynttilöilläkin tunnelmaa. :)

   Poista