maanantai 27. toukokuuta 2013

Rentoja viikonlopputunnelmia

Viimeisiä päiviä viedään toukokuusta ja samalla tästä keväästä. Ei voi kieltää, etteikö aurinko olisi antanut parastaan. Ensi viikonloppuna onkin sitten jo ihan kesä, mutta sitä ennen katsaus kevään viimeisen viikonlopun tunnelmiin.

Lämpimään viikonloppuun kuului mm. mökkeilyä joen varrella Etelä-Pohjanmaalla...(Vähän odoteltiin josko olis nähty vilaus karhusta, siellä päin se kun olisi ollut hyvinkin mahdollista. Enkä ihan hyvä, että karhuhavainnot jäivät tällä kertaa tekemättä, pelkkien jälkienkin näkeminen nimittäin säikäyttää ihan tarpeeksi.)


...ajanviettoa frisbeegolfradalla... (Ensimmäistä kertaa tuli otettua tuntumaa tähän lajiin. Kivaa oli, vaikka olinkin ihan susihuono. Onneksi on koko kesä aikaa kehittää heittotaitoja, tämä laji taisi nimittäin vähän koukuttaa.)


...sekä fiilistelyä Bon Jovin keikalla Tampereen Ratinalla miehen joululahjaksi ostamilla lipuilla. (Jon Bon Jovi vaikutti oikein sympaattiselta huumorimieheltä, veti biisit hyvin ja vitsit sillä miehellä oli muuten hurjan valkoiset hampaat. Meidän istumapaikat olivat sen verran kaukana lavasta, että yksityiskohdat näki vain screenin kautta, mutta kävihän se niinkin.)

2 kommenttia:

 1. Ihana viikonloppu, rentoutta, lepoa ja upea keikka! Meillä ei ihan niin rento meno ollut, olipahan hurjan täysi ohjelma koko viikonlopun.

  Mä olen ollut Bon Jovi -fani about 25 vuotta, uskomatonta kyllä. Ensimmäisessä konsertissa taisin käydä 16-vuotiaana vuonna 1988... Harmitti, etten tähän päässyt. Onneksi te pääsitte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vitsit, harmi kun et päässyt näkemään Bon Jovia. Itsehän olin ensimmäistä kertaa oikeassa konsertissa, joihin en siis laske fastareilla nähtyjä esiintyjiä. :)

   Poista