maanantai 3. kesäkuuta 2013

Terveisiä länsirannikolta

Mikä olisikaan ollut parempi tapa aloittaa kesäkuu, kuin suunnata auton nokka kohti länsirannikkoa ystävän tykö. Edellisestä visiitistä olikin vierähtänyt jo aivan liian pitkä aika, joten tilanne oli hyvä korjata viimeistään nyt. 

Viikonloppu vierähti siis Vaasassa, jossa nähtiin vierailupäivien aikana niin ukkosmyrsky, kuin aurinkoinen hellesääkin. Molemmat kävi minulle, mutta harmitti valkolakkisten nuorukaisten puolesta, kun joutuivat viettämään tärkeää juhlaansa kaatosateessa ja salamoiden välkkeessä. Vaikka niinhän se on, että ei se sää juhlaa tee, vaan ihmiset itse.Vitsit, miten ihanaa aikaa tämä kesä onkaan; viikonloput täyttyvät kivasta kesäpuuhastelusta ja reissuista ja itselläkin on kova menofiilis ja paljon energiaa. Ei käy kyllä valittaminen. Sen kummempia tilaisuuksia, esim. rippijuhlia tai häitä, ei meillä ole tälle kesälle tiedossa (omia häitä lukuunottamatta), mutta muuta vapaamuotoisempaa ohjelmaa senkin edestä. Vielä kun saisi siirrettyä työkoneen laiturin nokkaan, niin saisi nauttia kesäsäästä arkipäivisin muutenkin kuin lasin takaa katsellen. 

Aurinkoista ja helteistä viikkoa täältä toivottelen! 

2 kommenttia:

  1. Raippiksen silta on kyllä komee! Huh hellettä!:) Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olihan se kyllä aika näyttävä, harmi että sattui vain olemaan vähän synkkä sää sillä hetkellä. Kivaa loppuviikkoa sinne. :)

      Poista