keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Indiedays Inspiration ja Casa Volmari

Edellisen postauksen lopussahan vinkkasin tulevista hyvistä uutisista ja nohevimmat ovatkin ehkä jo huomanneet sivupalkkiin tänään ilmestyneen bannerin. Ylpeänä ilmoitankin blogini kuuluvan tästä päivästä lähtien Indiedays-Inspiration -yhteisöön. Indiedays on Suomen johtava blogiportaali ja epäilemättä jo entuudestaan tuttu monille teille. Tässä kuitenkin pähkinänkuoressa tietoa palvelusta heidän omin sanoin.

Indiedays tarjoaa lukijoilleen uuden tavan seurata blogeja elämyksellisen kuvavirran avulla. Olemme kutsuneet portaalimme blogimaailmaan 300 laadukasta blogia, joista löydät joka päivä uutta inspiraatiota elämääsi. Sivuiltamme saat ideoita pukeutumiseen, ruoanlaittoon, sisustamiseen ja oman elämän piristämiseen vaikkapa uudella meikillä tai kampauksella.

Voinette kuvitella kuinka otettu ja innoissani olin kutsun saatuani ja miten loistava päätös heinäkuulle tämä päivä on ollut. Seuraan aktiivisesti monia sekä Indiedaysin alustalla toimivia, että  Indiedays Inspiration -yhteisöön kuuluvia blogeja, joten on suuri kunnia saada kuulua nyt itsekin tähän joukkoon. Casa Volmari jatkaa edelleen bloggerissa, mutta sen lisäksi postaukseni päivittyvät myös indiedays Inspiration -sivustolle. Näissä innostuneissa fiiliksissä on hyvä jatkaa eteenpäin oman blogin parissa. Aihealueet tulevat edelleen käsittämään pääasiassa sisustusta, kotia, ruokaa ja matkailua, mutta kehitysideoita otan luonnollisesti iloisin mielin vastaan.

Indiedays -yhteisöstä löytyy toinen toistaan upeampia blogeja, joten käykäähän tutustumassa sivuston kuvavirtaan tästä. Ja mm. äiskälle tiedoksi, että Casa Volmarin löydät indiedaysista tästä osoitteesta:

                              http://www.indiedays.com/blog/casavolmari 


12 kommenttia:

 1. Hieno juttu!! Hurjasti onnea!! :) Mullakin saattaa olla kerrottavaa tässä lähipäivinä ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea kovasti sinulle :-) tavataan uudessa naapurissa :-)

  VastaaPoista
 3. Onnea onnea!:) Tervetuloa joukkoon!

  VastaaPoista
 4. Tämä oli todentotta uskomattoman hieno mahdollisuus. Onnea Jen, hurjan paljon!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille tytsyt onnitteluista. :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä Jen!!!!! Onnea kovasti! :)

  VastaaPoista
 7. Vau, onnea! ja voi, teillä on niiiiin ihana koti!! :)

  VastaaPoista