lauantai 6. heinäkuuta 2013

Koti Kellotornissa

Elelin taas tuossa muutama päivä sitten jossain haavemaassa selailleen törkykaallita asuntoja ja taloja maailmalta. Eksyin amerikkalaisen kiinteistönvälitysliikkeen, Corcoranin sivuille. Bongasin sieltä tämän vähintäänkin mielenkiintoiseen kohteen, jonka kuvat oli pakko tulla jakamaan tänne blogin puolelle.

Tämä 18 000 000 $:lla myynnissä oleva koti sijaitsee Brooklynin Dumbossa ja sisältää reippaat 630 m2. Asunto on kolmessa eri kerroksessa, joten onhan siellä toki oltava myös privaatti hissi. Noin isossa asunnossa voisi olla jo jopa vähän pelottava asua, mutta kivahan näitä erikoisasuntojen hyviä puolia on vähän ihailla. Mielettömät kelloikkunat ovat neljään eri ilmansuuntaan ja niistä aukeaa huikeat maisemat. Harmi, kun kylpyhuone näyttää siltä, kun sitä ei käyttäisi kukaan. Siitä kun saisi sisustettua loistavan span tekstiileillä ja kauniilla purnukoilla. Liian kliinisestä kylppäristä huolimatta, olisi tässä aika näyttävä edustusasunto.   

Kuvat lainattu täältä.

8 kommenttia:

 1. Nuo kelloikkunat on ihan huiput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Eipä löydykään ihan joka kodista tuollaisia. :)

   Poista
 2. Tuo on upea asunto. Kylpyhuone voisi olla kyllä kodikkaampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpais kutsua kavereita kylään. :)

   Poista
 3. Ei hutsit, miten hulppea koti! Mahtavat isot lasipinnat ja nuo kello kelloikkunat... Kävisi kyllä meillekin ;) Pitäisiköhän ehdottaa taloyhtiön kokouksessa moista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllähän tuossa kelpais asustella. Ehdottomasti, aina kannattaa tehdä hullujakin ehdotuksia. ;)

   Poista