perjantai 26. heinäkuuta 2013

Out off office

Muut taitavat jo pikkuhiljaa palailla takaisin sorvin ääreen, mutta minua takaisin palanneet aurinkoiset ja lämpimät kesäpäivät ovat viritelleet lomatunnelmiin. Tottapuhuen mitään kovin kummoisia virittelyjä ei ole tarvittu, sen verran tässä on jo omaa vuoroa odotettu. Tänään se sitten alkoi; minun kesäloma.  

Seuraavat neljä viikkoa voikin olla aivan reporankana ja aivot narikassa. Ja pyh, ketä oikein luulen tässä huijaavani, korkeintaan itseäni. Out off office pitää paikkansa kyllä, mutta seuraavat kolme viikkoa mennään kyllä aika haipakkaa hääjuttuja valmistellen. Sitten täräytetään naimisiin ja viimeinen lomaviikko vietetäänkin pienellä kaupunkihäämatkalla rouvashenkilönä. Tavoiteena tuolloin on olla aika paljon vähemmän stressaantunut, kuin tällä hetkellä. 

Siinäpä highlightit minun kesälomasuunnitelmista. Ehkä väliin mahtuu ylläolevien lisäksi myös rentoa oleilua ilman aikataulua, pieniä kesäretkiä, perhettä ja ystäviä sekä muita kivoja asioita, jotka tekevät kesän, loman ja kesäloman.
Onko muita elokuun lomailijoita vai joko syksyinen arki alkaa tekemään tuloaan?
Olitpa sitten lomalla tai et, toivotan sinulle aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Täällä on arki pyörinyt jo pari viikkoa, että on jo melkein loman unohtanut :) Mutta ihanaa lomaa sulle ja ainakin erilainen loma tulee olemaan :) Nauti jokaisesta hetkestä ja siitä stressistä kans, ihanan asian vuoksi voi vähän stressailla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, on tiettyjä asioita, joiden vuoksi stressaa ihan mielellään. Hyvää alkavaa viikkoa sinne. :)

      Poista