keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Polttarisankarin fiilistelyä

Huh heijaa! Enpä olisi uskonut  viime viikolla perjantai-aamuna töihin lähtiessäni, mitä päivä ja koko viikonloppu tuovat tullessaan. Kävi nimittäin niin, että tällä neidillä oli huikeat polttarit, jotka oli vielä junailtu niin loistavasti, että minut päästiin yllättämään pahemman kerran. Sunnuntaina alkuillasta kotiin palautettiin tyttö, joka oli monta huikaisevaa kokemusta rikkaampi ja ennen kaikkea järjettömän onnellinen siitä, että kaikki toivomani henkilöt olivat tulleet minun vuoksi paikalle ja nähneet vaivaa järjestääkseen tämän kokemuksen juuri minulle. 

Polttareista oli suunniteltu minun näköiset ja kaikki asiat, joille me ihmiset vain itse jotain mahdoimme, menivät loistavasti. On menty kovaa, tultu alas korkealta, noudatettu saunaperinteitä, uitu kuutamossa, syöty hyvin, juotu viiniä, kuunneltu viihdyttävää livemusiikkia, nautittu auringosta ja tanssittu aamuun asti. Mitä muuta voisi enää viikonlopulta ystävien kanssa toivoa. Ei siis ihme, että sunnuntaina jouduin jättämään kiitokset alahuuli väpättäen ja tippa silmässä.     

Koska käsilaukkuni sisältöineen takavarikoitiin koko viikonlopun ajaksi, ei minulla ole lainkaan omaa kuvamateriaalia tänne jaettavaksi. Ja ehkä muutenkin on hyvä säilyttää tarkemmat polttarikertomukset sekä tallennettu kuva- ja videamateriaali sinne ensi kuun puolessa välissä olevaan h-hetkeen. Omaan puhelimeeni oli kuitenkin löytänyt tiensä tämä yksi kuva, joten visuaalista antia lisätäkseni räppäsen kuvan myös tänne. 


14 kommenttia:

 1. Oiiiih, kuulostaa huikeelta viikonlopulta! Ihanaa <3 Niin se vaan h-hetki lähestyy!! Mua alkaa ehkä vähän jänskättää jo sun puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin lähestyy. Hurjaa, ei tätä meinaa välillä todeksi uskoa. :)

   Poista
 2. Tällä morsiolla oli myös polttarit viime viikonloppuna :D Huikeeta! Sulla kuulostaa olleen niin hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rimma, mä huomasin. Aika loistelias viikonloppu näytti olevan sinullakin. Mahtavaa. :) Meillä menee näköjään nää hääetapit, nyt ihan samalla aikataululla. :)

   Poista
 3. Voi wau mikä yllätys ja oli varmasti aivan huikeet polttarit! Kuulostaa yhtäaikaa ihanan perinteiseltä ja samalla modernilta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, ne perinteet, mistä minä pidän, oli otettu mukaan ja kaikki puetaan sut rumasti ja viedään kaupungille nolattavaksi -jutut oli jätetty pois. Kyllä mun kaasot osaa. :)

   Poista
 4. Ihanalle kuulostaa :) Mahtavia juttuja oli sinulle puuhailtu. Nyt vain jännittämään h-hetkeä! Tsemppiä loppurutistukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän alkaa jo vatsan pohjassa kutkuttamaan. :)

   Poista
 5. Huippukivaa, että olivat polttarit hienosti järjestetty ja menivät loistavasti! Häissä sitten sama meininki. :)

  VastaaPoista
 6. kuulostaapa ihanalta yllätykseltä. varmasti oli kivaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätys se tosiaan oli ja ihana sellainen. :)

   Poista
 7. AWWW! Ihana ylläri!!! Teillä oli varmasti ihanaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätys, ja ihana sellainen se kyllä oli. :)

   Poista