keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tasan kuukausi; morsion mietteitä

Kirjasin tänään töissä useaan paperiin tämän päivän päiväyksen 17.7.13 ja joka kerta tuota katsellessa vatsanpohjasta kouraisi; se olisi tasan kuukausi meidän H-hetkeen. Lähtölaskenta on alkanut.

Monet kohdat To Do -listalta ovat saaneet peräänsä OK! -merkinnän (ehkä syytäkin tässä vaihessa). Valmista ei kuitenkaan missään nimessä ole. Esimerkiksi monet askartelujutut odottavat vielä ottajaansa. Homma on kuitenkin hanskassa ja hanska hyvin tallessa, ainakin melkein. Stressinpoikaselta ja pieniltä turhautumis-itku-raivo -kohtauksilta ei kuitenkaan ole vältytty. Tässä vaiheessa kerrottakoon kaikille omia häitään tai muuta tärkeää juhlaa suunnitteleville, että mikäli osaat itsekin epäillä jo suunnittelun alussa, että valitsemasi "teemaväri" saattaa tuottaa ongelmia esimerkiksi saatavuuden kanssa, niin sitä se kyllä aivan taatusti tekee. Vaikka vaatekaupat ovatkin pursunneet korallinsävyisiä vaatteita ja asusteita, niin askartelu-, kangas- ja karkkikaupoissa tämän sävyn saamisessa on ollut "kevyehköjä" ongelmia. Pinkkiä, vaaleanpunaista, punaista oranssia ja persikkaa on kyllä löytynyt, mutta ei sitä korallia. Ehkäpä sävy löytää tiensä näiden alojen putiikkeihin pienellä viiveellä ja ensi kesänä kaikki kyseisestä värisävystä pitävät pääsevät sitten vähän helpommalla. No okei, ehkä elintarviketeollisuus ei seuraa muotivärejä jatkossakaan.  

Viikonloppuna saatiin lista ilmoittautuneista vieraista ja onneksi vain muutama kutsuttu oli jättänyt kokonaan reagoimatta. Epäselvät tapaukset hoituivat aika nopsasti. Eilen raapaistiinkin sitte R:n kanssa tuosta noin vaan istumajärjestys kuntoon. Yllättävän helppo rasti oli sijoittaa kaikki sata vierasta omille paikoilleen. Ei tarvinnut pähkäillä ihan hirveästi, kirosanoja pääsi vain muutama ja äidille ja anopillekin soitettiin molemmin vain kerran. Aika hyvä plaaseraus tuli, vaikka itse sanonkin.

Seuraavat neljä viikkoa tulevat varmasti olemaan vähintäänkin mielenkiintoisia. Onneksi loma alkaa viikon kuluttua, joten pääseen käyttämään kaiken energiani tähän tapahtumaan. Ja mikä parasta, meillä on aivan loistavat apujoukot. Tästä on hyvä ottaa loppukiri ja viimeiset rutistukset.  Nyt leimailemaan. 6 kommenttia:

 1. No älä muuta sanoa... Samassa veneessä ollaan kuule! Ja plaseerausta teen parhaillaan :D Aargh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jänniä viikkoja tosiaan vietellään. Oot aina välillä mielessä, kun pähkäilen, että mitähän järjestelyjä te tällä hetkellä teette. :)

   Poista
 2. Tsemppiä loppumetreille! Ihanaa mutta stressaavaa aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina. Juurikin sellaista tämä aika on, mutta eipä tätä poiskaan vaihtaisi. :D

   Poista
 3. Jänskiä hetkiä! Zemppiä ja onnea :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. Hyvä tästä tulee. :D

   Poista