perjantai 2. elokuuta 2013

Bag-In-Box carafe


Tiistain lomatunnelmissa kädestäni roikkui sisustusliikkeen valkoinen paperikassi, mutta pussukan sisältö jäi vielä esittelemättä. Kuten otsikosta ja kuvista voi päätellä, käytin synttärilahjaksi saamani lahjakortin Eva Solon viinikarahviin. Karahvi on tyylikkäämpi tapa tarjoilla laatikkoviiniä, kuin alkuperäispakkaus. Harvemmin meille tosin laatikkoviiniä ostetaan, mutta toisinaan kuitenkin. Näinä hetkinä on jatkossa hyvä ottaa tuo kaunis ja muotoilultaan tyylikkään yksinkertainen karahvi esiin. Ja eikai se nyt kovin pahaa väärinkäyttöä ole, vaikka tuosta tarjoilisi joskus vaikka ihan vaan vettä?
Viinin ystävät, onko teillä kokemusta tuosta karahvista? Tarjoiletteko laatikkoviiniä ihan suoraan laatikon omasta hanasta vai suositteko enemmän pullotarjoilua?

6 kommenttia:

 1. Mul on kotona tuo sama karahvi. Harvoin juodaan viinii, kun en siit niin tykkää. Mutta karahvi on muuten niin kaunis esil ja mä pidän siinä yleensä vettä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, minäkin voin siis hyvällä omalla tunnolla tarjoilla siitä myös sitä vettä. :)

   Poista
 2. Kaunis! En ollutkaan aiemmin kuullut edes tuollaisesta. Yksin kun asuu sitä harvemmin karahvia ostaa, kun pullokin tuntuu jo välillä liian suurelta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ymmärrän, harvoin sitä yksin tai kaksinkaan tulee laatikollista viiniä juotua. ;)

   Poista