torstai 1. elokuuta 2013

(Rahka)lettukestit parvekkeella

Sisko kävi eilen kylässä. Paistettiin rahkalettuja ja popsittiin ne parvekkeella marjojen kera. Havahduin vasta pari päivää sitten siihen, että meidän taloyhtiön takapihalla kasvaa vadelmia ja punaviinimarjoja. Nopeimmat olivat jo käyneet poimimassa vatut parempiin suihin, mutta punaviinimarjat olivat vasta kypsymässä. Muutama maistiainen  oli onneksi jo valmis poimittavaksi, joten keräsin ne heti omaan käyttöön. 

Myös R kävi lettuapajilla parvekkeella, mutta lähti lipettiin hyvin nopeasti sen jälkeen, kun kamera vedettiin esiin. Letut olivat erittäin maukkaita, etenkin kun ottaa huomioon, että nämä olivat sellaisia "terveyslettuja". Banaaniletut taitaa olla nyt Se juttu, mutta laitanpa silti näistä rahkaletuista vielä erikseen reseptin seuraavaan postaukseen. Nyt kuitenkin tunnelmia meidän lettukesteiltä.  6 kommenttia:

 1. Nam, näyttää niin hyvältä!!! :) Ihanaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, hyviä ne todella olivatkin. Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. NAMS ja letut vaan VILAHTI silmissä ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, nimenomaan vilahti, kun popsittiin ne niin vauhdilla. :)

   Poista
 4. Hei mistä toi ekan kuvan riipputuoli on ostettu ja tiedätkö tuolin nimeä? Oulussa yhessä baarissa on tommoset ja oon miettiny et pitäis ostaa kotiinki ku on niin rennot tuolit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Harri, riipputuoli on Maskusta. Siellä oli aika hyvä valikoima näitä ja näyttäisi olevan vielä tarjouksessakin. :)

   Poista