lauantai 24. elokuuta 2013

Rouva J:n terveiset

Ihanaa lauantaiaamupäivää kaikille. Täällä kirjoittelee tasan viikon vanha rouva, joka alkaa taas pikkuhiljaa saamaan arjen syrjästä kiinni. Tasan viikko sitten juhlitut häämme sujuivat täydellisesti, kuvauksen ajaksi sattunutta runsasta vesisadetta lukuunottamatta. Uskomatonta, kuinka paljon rakkautta ja onnenhetkiä yhteen päivään voikaan mahtua ja toisaalta, kuinka nopeasti päivämme jo vaihtuikin seuraavaan aamuun. Viimeiset seitsemän päivää on kelattu läpi viime lauantain tapahtumia niin miehen, kaasojen ja bestmanien kuin vanhempienkin kanssa. Samalla olen totutellut uuteen nimeeni ja makustellut tuntemuksia vaimona olosta. Vielä tuntuu hassulta ajatella, että olemme nyt mies ja vaimo. Tavallaan mikään ei ole muuttunut, mutta silti kaikki on muuttunut. 

Olo on valtavan onnellinen ja ainakaan  vielä sitä paljon puhuttua hääkrapulaa ei ole täällä näkynyt. Alkuviikon olimme pienellä häämatkalla Keski-Euroopassa ja reipas viikko sitten varasimme ensi tammikuulle "oikean" häämatkan paratiisisaarelle. Näistä tulossa lisää myöhemmin. Minä jään odottelemaan valokuvaajalta hääpäivämme kuvasaldoa, joka on luvattu huomiselle. Jee! Toivon mukaan jaan kuvista pienen osan täälläkin, mutta sitä ennen pieni kuvamaistiainen hääeleganssistani kaason iPhonesta.  
 

16 kommenttia:

 1. Ihana kuva, rouva on niin kaunis ja onnellinen <3

  VastaaPoista
 2. ihana kuva!! onnea rouvalle!!! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea avioparille! <3 Niin kaunis rouva.

  VastaaPoista
 4. Onnea kaunis! Meillä ei satanut vihkimisen jälkeen pisaraakaan vettä (:

  VastaaPoista
 5. Oi hurjasti onnea, kaunis morsian! :) Mä olen ollu ihan ulalla koko blogiulottuvuudesta, täytyy kelata koko kesä läpi ;) Lisää hääkuvia odotellessa!

  VastaaPoista
 6. Lämpimät onnittelut Rouvalle ja Herralle! <3 <3 Laita lisää hääkuvia!

  VastaaPoista
 7. Lämmin kiitos teille arvon ladyt onnitteluistanne. :)

  VastaaPoista
 8. ONNEA! Meni ihan kylmät väreet kun luin postauksen :)

  VastaaPoista
 9. Katsohan, täältä löytyi sattumalta tutunnäköinen rouva! Onnea teille!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Juu, saattaa olla, että ollaan joskus siellä teidän kotikulmilla törmätty. :)

   Poista
 10. Lämpimät onnittelut kauniille vaimolle! :)

  VastaaPoista