keskiviikko 7. elokuuta 2013

Tekstitauluideoita Musterista

Kuten vajaat pari viikkoa sitten lomalle jäätyäni mainitsinkin, kuuluvat kesälomaan pienet kesäretket. Eilen tehtiin yksi sellainen, kun heitimme päiväreissun Tallinnaan. Itse asiassa tämä oli minulle aivan ensimmäinen visiitti koko etelänaapurissa, enhän ole koskaan käynyt edes Tallinan risteilyllä. Maissaoloaikaa ei ollut kuin muutama tunti ja siitä suurimman osan käytimme Rocca al Mare -kauppakeskuksessa, joten varsin pinnalliseksi pikaraapaisuksi jäi tuntuma Tallinnasta. Siitä huolimatta oli mukava viettää yksi kesälomapäivä "etelänmatkalla".
Blogiani Teitä ajatellen nappasin puhelimella muutaman kuvan Muster -nimisestä sisustusliikkeestä. Putiikissa oli paljon kaikkea kivaa pikkutavaraa ja jos sisustustyylini olisi hieman koristeellisempi, olisi liike ollut oikea paratiisi. Oma sisustushankintasaldoni jäi kuitenkin tällä kertaa täysin nolaan. Syy oli puhtaasti se, ettei kotiin tee juuri nyt mieli tuoda yhtä ainuttakaan uutta tavaraa tai sisustuselementtiä, sen verran paljon täällä seinien sisällä pyörii tällä hetkellä kaikkea häähärpäkettä ja muuta yleisilmeeseen kuulumatonta "roinaa".

Vaikka sisusostoksia en tehnytkään, sain sen sijaan pari hyvää teksti-ideaa parvekkeen seinälle toteutettavaksi. Kuten mm. tämän postauksen kuvasta näkee, on harmaa pielielementti sellaisenaan turhan ankea. Olenkin miettinyt seinälle taulua tai tekstitarraa, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa. Liikkeessä huomasin pari taulua, joiden teksteistä pidin ja jotka sopisivat myös parvekkeelle.

Pinkillä taustalla oleva valkoinen teksti oli osuva, mutta valitettavasti taulun väri ei olisi käynyt parvekkeelle. Onnellisen parheen resepti -taulu taas oli tekstiltään suloinen, mutta taulun taustakuviointi ei ollut makuuni ja taulu olisi saanut olla isompi. Always kiss me goodnight -taulu olisi ollut täydellinen kohokirjaimineen, harmi vain, ettei taulun teksti olisi oikein passannut parvekkeen tunnelmaan ja onhan tuo fraasi jo ehkä vähän kulunutkin. Kunhan löydän aikaa ja motivaatiota DIY-tuunaukseen, ajattelin toteuttaa itse parvekkeelle jomman kumman noista ensin mainituista teksteistä, joko tauluna tai suoraan betonipinnalle. Katsotaan miten käy.
6 kommenttia:

 1. Voi ei, tuo olisi aikamoisen ihana paikka käydä! Rakastan tekstitauluja ja kaikkea muuta pientä sisustusjuttua. En varmastikaan pääsisi kaupasta tyhjin käsin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ymmärrän. Normaalitilanteessa minäkin olisin varmastin ostellut kotiin kaikkea pientä kivaa. :)

   Poista
 2. Tuonne pitäis päästä, näyttää sellaiselta paikalta että aikaa kuluisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä, jos noilla seuduilla liikkuu. :)

   Poista
 3. Toi teksti on muuten Dr.Seussia (jenkki runoilija joka tekee myös lasten lorukirjoja) :) Kiva törmätä sun blogiin, itekin vasta kävin Hyvinkäällä asuntomessuilla ja oon myös Jkl:stä kotoisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, enpä tuota tiennytkään. Kiitos tiedosta. :) Hauskaa, että löysit blogiini. :)

   Poista